Victoria's Secret Fashion Show 2015 - The Looks

NL: Gisteren werd de Victoria's Secret Fashion Show uitgezonden op CBS. Ik wilde het super graag zien maar dan moest ik mijn wekker om 4 uur s'morgens zetten, en aangezien ik vandaag weer moet werken leek het mij niet zo'n goed idee haha. Ik ben wel fan van de show, maar niet zo erg dat ik er mijn geliefde slaap voor opgeef ;) Heeft één van jullie wel vannacht de show bekeken? Ik hoop echt dat hij snel op Youtube komt want ik ben zeer benieuwd naar het optreden van Selena Gomez en hoe nieuwe Dutchie Angel; Romee Strijd het doet. Voor nu zullen we het moeten doen met de foto's van de show. Ik heb ze per categorie samengesteld net zoals afgelopen jaar. Welke categorie is jullie favoriet? 

ENG: Yesterday night CBS broadcasted the Victorias Secret Fashion Show of 2015. I really wanted to watch it but the time of the broadcasting was kind of inconvenient (4 am here in Holland), and given the fact that I have to work again today, I came to the conclusion that not watching it yet would be for the best. I'm a big fan of the show but not big enough to give up my precious sleep for it ;) 
Has any of you watched the show already? I really hope they upload it on Youtube soon. For now I can only look at the pictures of the looks and I wanted to share those with you, like I do every year. Which catergory is your favourite? BOHO PSYCHEDELIC 

EXOTIC BUTTERFLIES

FIREWORKS

ICE ANGELS

PINK USA

PORTRAIT OF AN ANGEL
Pictures from Vogue.com, Bazaar.com and Pinterest.com 


Follow

4 opmerkingen

 1. Ik moet 'm nog zien, maar ik vind 'm wel minder leuk dan andere jaren. Minder classy ofzo, ik weet niet precies. Alleen ice angels vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt. Ik heb het idee dat de inspiratie een beetje opraakt want een aantal dingen lijken op elkaar :O Ice Angels is ook mijn favoriet :)

   Verwijderen
 2. Vind de fashion show altijd zo mooi. Vooral die ice angels

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!