Wishlist: A New Planner For 2016

NL: Het einde van 2015 nadert en zo ook het einde van mijn agenda. Met plezier heb ik deze agenda gebruikt en nu is het weer tijd voor een nieuwe :) Toen ik het aan mijn moeder vertelde vroeg ze mij of ik überhaupt nog wel een agenda nodig heb (aangezien ik vanaf februari stage ga lopen en daarna als het goed is afgestudeerd ben). Toch hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het antwoord is: ja, ik heb zeker nog een agenda nodig. Er staan nu al verschillende afspraken voor januari en februari in de planning en het voelt gewoon overzichtelijker om ze op papier te hebben. Ik zet vrijwel nooit afspraken in mijn telefoon maar heb mijn agenda altijd open op mijn bureau zodat ik direct overzicht over de hele week heb. De agenda is het eerste waar ik naar kijk en de ochtend, en het laatste dat ik zie in de avond.
Ik heb een overzichtje gemaakt van een aantal agenda's die ik wel zou willen hebben. Hoewel een Hema agenda met veel open vakjes om zelf de decoreren ook wel leuk is. Ik ben er nog niet uit welke ik ga aanschaffen. Wat is jou favoriet? 

ENG: The end of 2015 is near and so the end of my agenda. When I told my mom that it was time to buy a new agenda she questioned me, did I even need a new agenda? For me the answer is simple: yes, I do :) Even though I will be graduating this year (hopefully) and won't have to write down my homework anymore, I still need the support of a weekly schedule. I have already some appointments for January and February and I prefer to have them on paper as well. I hardly ever use my phone for planning but instead I have my agenda always open on my desk so that I can see whats planned right away. It's the first thing I look at in the morning and the last thing I see in the evening. 
I made a little wishlist of some agendas which I think are pretty cool. I don't know which one I'll order though. Which one do you like best? 


A must-have planner for everyone who loves fashion. With sketches of Chanel designs and quotes from Karl himself~

The ideal planner for every blogger with cute illustrations, to-do lists and special pages to plan in your blogposts. 

I think this planner is so cute with all the cat illustrations. I love the little movies on youtube of Simon's cat as well :) 

The perfect planner for everybody who wants to make 2016 THE year to get fit and fabulous. With nice illustrations, goal setting pages and healthy recipes~

2 opmerkingen

  1. Leuke planners ^^ Ik ben zelf meer van de Kikki K planners omdat je die zelf ik kunt richten en versieren enzo. Heb er zelf nog nooit een gehad maar zit er wel over na te denken :3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa zelf versieren vind ik ook nog steeds leuk om te doen :) Ik heb uiteindelijk ook gekozen voor een Hema agenda en daar ben ik nu zelf wat dingetjes van aan het veranderen, is toch het leukste ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!