The Perfect Dress For Christmas

 NL: Afgelopen vrijdag, toen ik met Rachelle ging shoppen, vond ik zit perfecte jurkje tegen. Het is precies wat ik zocht; niet te kort, elegant en toch feestelijk :D Ik had eerst wat jurkjes bij de H&M gepast maar die waren stuk voor stuk toch niet helemaal mijn smaak. Sommigen waren te kort of de juiste maat was al weg. In de ONLY zag ik dit jurkje hangen en ik was meteen verliefd <3 Ik kan niet wachten om hem te dragen tijdens kerst. Hebben jullie je kerstoutfit al uitgedacht? 

ENG: Last Friday I went to the city with Rachelle and found this perfect dress. It's exactly what I was looking for; not too short, elegant and still perfect for a party :D I had tried some dresses at H&M first but that wasn't really a success... The dresses were either too short or the right size was already gone. At ONLY I found this dress and it was love at first sight <3 I cannot wait to wear it for the holidays. Have you already decided on a Christmas outfit? 

17 opmerkingen

 1. omg, dat is echt een super mooi jurkje! Moet binnenkort ook maar op jurkje jacht voor gala

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yakman :D Dat is lang geleden! Ik wist niet dat je nog met bloggen bezig was :) Ik ga zo weer een kijken op je blog. En dankje! Succes met jou jacht op en jurkje ~

   Verwijderen
 2. Wat een super mooi jurkje. Heel erg veel plezier ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een prachtig jurkje! Erg mooi en feestelijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een leuk jurkje, had hem wel aan willen zien bij je eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zeker een mooie jurk! Heel elegant en chic. Ik was eerst niet van plan om nieuwe kerstkleding aan te schaffen, want heb nog allemaal jurken, maar je kent het verhaal over de rode kerstjurk wel:-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha jaa dat verhaal ken ik ;) Ik ben zelf net zo erg hoor. Ik koop elk jaar een nieuw jurkje voor kerst want dat maakt het gewoon specialer.

   Verwijderen
 6. Wat een mooi jurkje! Dat gouden patroontje erop maakt het echt een uniek stuk, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie, ben heel benieuwd hoe 'ie er aan uit ziet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie jurk! Echt ontzettend chique en ideaal voor de feestdagen! :) Ik wil hem ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow heel mooi! Deze wil ik voor concerten hebben eigenlijk...X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, dit kan je inderdaad wel een perfecte jurk noemen! Hij is prachtig!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk jurkje! Ik vond alles bij de H&M eigenlijk ook een beetje tegenvallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OMG perfect <3 zal je ook geweldig staan want hier heb je het perfecte lichaam voor T.T

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk en ik vind hem goed bij kerst passen (al is het bijna afgelopen)!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!