Sushi Saturday

 De zaterdag voor Pasen heb ik voor mama, René, Joost en Maikel sushi gemaakt. Dit was nog ter gelegenheid van René's verjaardag. Die was in december al jarig geweest maar toen zat ik nog in Japan. Ik had toen beloofd om, als cadeautje, een keertje te gaan koken en dat heb ik dus die zaterdag voor Pasen gedaan :) Ik besloot om verschillende sushi's te maken met tonijn, zalm, ei, avocado en surimi. En als voorgerecht maakte ik Miso soep. Het kost even wat tijd maar ik moet zeggen dat het resultaat er mocht zijn en bovendien wat het een erg gezellige avond :D 

Maken jullie wel eens zelf sushi? 


My Merry Morning

6 opmerkingen

 1. Oeh jammie jammie, wat heerlijk! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik maak wel eens sushi. Maar ik doe het net iets anders. Ik zet alles wat ik nodig heb op tafel, met snijplanken en messen, en dan kan iedereen vullen en snijden wat hij wil. Zo duurt het minder lang om klaar te maken en helpt iedereen mee wat heel leuk is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja dat is ook een leuke manier om sushi te maken :D Dat ga ik onthouden voor de volgende keer~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!