Coffee Date On Saturday

Afgelopen weekend heb ik in Hoorn doorgebracht. Op vrijdag avond stond er een verjaardag op de planning en de rest van het weekend heb ik eigenlijk voornamelijk geleerd voor het Japanse spreekexamen. Maar aan één stuk door leren is voor niemand goed, en dus ben ik zaterdag middag met Maikel en Ineke naar een cafeetje geweest om daar gezellig koffie te drinken. Ik had echter in de ochtend al koffie gedronken en koos daarom voor warme chocomelk met slagroom en een aardbeien taartje. Mmm, zo lekker! 
 Het cafeetje heeft een overdekte achtertuin waar je heel lekker kunt zitten. Doordat het met glas overdekt is, is het er ook heerlijk warm en voelt het eventjes alsof je in een zonnig vakantie land op de koffie gaat, haha. Ik vind de decoratie in het achtertuin ook erg leuk en sfeervol. Dus, als je ooit in Hoorn bent kan ik het echt aanraden om bij 'De Verleeden Tijd' koffie te drinken of te lunchen ;)

Afgelopen maandag had ik mijn laatste examen, het Japanse spreekexamen, en dat ging beter dan verwacht. Het is nu nog wachten op de resultaten en vooral genieten van anderhalve week vakantie! Gisteren heb ik van het mooie weer genoten in het park en vandaag ga ik vooral huishoudelijke dingetjes doen, sporten en vanavond werken. 

Hebben jullie al vakantie? En hebben jullie al leuke plannen? 


My Merry Morning

10 opmerkingen

 1. Wat een leuk plekje! Ik heb mijn vakantie er net op zitten. Maar jij heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aww, maar je bent wel lekker naar Londen geweest :) Dus je vakantie heb je in ieder geval goed besteed~ en dankje!

   Verwijderen
 2. Knus tentje. Ik ben geloof ik nog nooit in Hoorn geweest maar dit ziet er wel leuk uit. Wat is er nog meer te doen in Hoorn?

  Ik ga ook bikkel leren en schrijven dit weekend. Gelukkig wordt het slecht weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoorn ligt aan het Ijselmeer dus je kan langs het meer leuke wandelingen maken, verder is het ook gewoon leuk om door het oude stadscentrum te lopen en te winkelen. Verder weet ik er ook niet zo heel veel vanaf om eerlijk te zijn haha.

   Succes met leren! :)

   Verwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! En ik heb nu eigenlijk zelf ook wel zin in een aardbeientaartje, haha. Geniet nog lekker van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ga ik zeker doen ;) En jaa liefde voor aardbeien taartjes <3

   Verwijderen
 4. Wat een onwijs leuk cafeetje! Ik hou ervan als cafeetjes zo gezellig/apart zijn ingericht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik ook! En dit cafeetje had echt zoveel sfeer, ik ga er zeker nog eens naar terug :)

   Verwijderen
 5. Het was zeker gezellig even koffiedrinken in de Verleeden Tijd. Hoorn is gewoon een hele leuke stad met een gezellige haven. Op mijn profielfoto zie je de Hoofdtoren, een van de blikvangers van Hoorn.
  Zeker de moeite waard het Sushimeisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!