Kingsday Preparation

Jeans: H&M | Top: New Yorker | Shoes: Allstars | Nail polish: Hema | Accessoires: HupHollandHip

Ook dit jaar weer zullen wij hier in Nederland Koningsdag vieren, alleen gaat het er deze keer iets anders aan toe. Het feest begint dit jaar namelijk 3 dagen eerder dan normaal en dat betekend dus ook dat de voorbereidingen eerder beginnen. Het weer ziet er helaas niet al te best uit dus ik houd het qua outfit een beetje simpel dit jaar. Ik probeer het geheel nog wat meer oranje te maken door wat extra accessoires toe te voegen die ik heb gekregen van HupHollandHip. En natuurlijk heb ik mijn nagels alvast oranje gelakt ;) 

Wat gaan jullie aan doen op Koningsdag?

My Merry Morning

Deze post in onderdeel van een samenwerking met HupHollandHip. 

5 opmerkingen

 1. Dat armbandje vind ik heel leuk!

  Ik heb nog geen outfits bedacht maar net wel een artikel geschreven over Asian-style Koningsdag snacks die morgen online gaat. Zo ben ik toch alvast in het sfeertje gekomen. Ik weet ook nog niet of ik wel Koningsdag ga vieren. Heb nog geen plannen gemaakt dus ik laat het een beetje van het toeval afhangen ;)
  Ps: klopt het dat als jij op mij reageert, ik hier geen melding van krijg?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oehh ik ga meteen even kijken naar de Asian-style koningdag snacks :D Het klinkt nu al lekker haha~ En het klopt dat je geen melding krijgt als ik je beantwoord. Dat is best irritant hieraan haha! Maar misschien als je het vakje: melding sturen, aanvinkt. (die staat rechts als je een reactie stuurt volgens mij)

   Verwijderen
 2. Wat tof. Ik vier helaas geen Koningsdag, ik moet gewoon naar school in België.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, leuk, leuk! Mooie kobalt blauwe All Starts - love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!