3 Easter Outfit Ideas

Easter - yellow chique
Easter - Fun PeachEaster - Cool Blue


Morgen is het Pasen en daarom leek het mij leuk om 3 outfits samen te stellen die je tijdens deze feestdagen kan dragen. Ik heb geprobeerd om voor ieder wat wils te combineren :) Voor een chique feestje heb ik een wit bodycon jurkje gecombineerd met een gele blazer. Ga je liever voor een warme perzik kleurige blazer dan is deze leuk te combineren met een statement ketting en jeans. En voor de mensen die liever een coolere outfit dragen, heb ik Allstars gecombineerd met een baby blauwe rok en een spijkerjasje. Ik zou alle drie de outfits zo dragen, hoewel mijn stijl nu wel meer neigt naar outfit nummer 3. 

Morgen ga ik lunchen met de familie en ben ik de hele dag in de weer, maar ik zal ervoor zorgen dat er nog wel een update van MyBikiniJourney online komt. Ik wens jullie alvast een fijn Pasen~

Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?
En welke outfit zou jij dragen?


My Merry Morning

8 opmerkingen

 1. die laatste is leuuuuk! komt ook omdat ik een extreme zwak heb voor streepjes XD geniet van je lange weekend!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa ik heb zelf ook een zwak voor streepjes! Ik hoop dat ik binnenkort de outfit kan namaken met de kleidng uit mijn kast ;) En jij ook fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Ik vind de gele en de roze outfits het leukst! Ik kan niet kiezen welke ik zou dragen hihi. Ik vind geel weer eens iets anders, het is een kleur die ik zelf niet vaak draag, roze wel en dat voelt voor mij wat veiliger aan. Ik denk dat ik dan toch voor roze zou gaan =)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa lastig he! Ik zou ze ook alle drie zo dragen. Geel is inderdaad wat specialer en ook echt een paaskleur, dus voor deze dagen wel extra leuk~

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijke collages babe!
  x Frederique - http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stuk voor stuk super leuk! :D Ik zou niet kunnen kiezen~

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!