3 Outfits With Striped Shirts

Laatst kwam ik een artikel tegen over de French Wardrobe en bedacht ik me dat het voor mij ook wel weer eens tijd wordt om wat basics aan te schaffen. Dus ik besloot wat rond te kijken in verschillende online shops. Ik probeer wat meer basic items aan mijn kleding kast toe te voegen omdat ik merk dat ik veel drukke kledingstukken heb die allemaal erg leuk zijn, maar moeilijk met elkaar te combineren. Meestal vind ik basics shoppen saai (want geef nou toe, dat vrolijke zomer jurkje is toch veel leuker om aan je winkelmandje toe te voegen dan een basic shirt), maar dit keer viel mijn oog op deze gestreepte shirts van Esprit. Geloof het of niet maar ik kreeg meteen super veel inspiratie voor outfits. Gestreepte shirts doen me altijd denken aan Parijs en de tijdloze, perfecte kledingstijl  van de Parisiennes. Ik ben meteen aan de slag gegaan met het maken van collages met de gestreepte shirts als key-item. Deze collages wilde ik graag met jullie delen. 

Parisien Beauty

Een outfit met warme bruine kleuren vind ik altijd zo mooi in de zomer. Eerst had ik deze outfit in gedachten met het zwart/wit gestreepte shirt maar eigenlijk vind ik het zo met het blauwe shirt veel leuker. Dat maakt de hele look wat levendiger ;) 
Paris look
 Deze look doet me echt denken aan een zelfstandige succesvolle vrouw op weg naar een meeting, met in de ene hand een koffie van de Starbucks en in de andere een mooie designer tas. Ik zie mezelf dit ook wel dragen haha ;) 

Casual Paris

Als je een dagje gaat shoppen of een stad gaat bezoeken, dan is het fijn als je je makkelijk kan bewegen (eventueel om te rennen voor de trein). Met dat idee stelde ik deze look samen. Ik zou het rood-gestreepte shirt in de high-waist broek stoppen om de taille wat meer aandacht te geven en het geheel wat hipper te maken. En bovendien ben ik verliefd op deze rugtas van Kurt Geiger, daarvoor ga ik vanaf nu sparen haha~

Zo zie je maar weer dat een basic gestreept shirt helemaal niet saai hoeft te zijn en dat er super veel manieren zijn om het te combineren.

Welke outfit vind jij het leukste?


My Merry Morning

9 opmerkingen

 1. Super leuke outfits heb je samengesteld!
  Stiekem kan ik helemaal niet kiezen, ik vind ze allebei heel erg leuk!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankje! Ik zou ook niet kunnen kiezen, gewoon allemaal en dan voor elke gelegenheid een andere ;)

   Verwijderen
 2. Ik ga over ene paar wekennaar Parijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfits! De tweede zou ik zo dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga voor het eerste setje. Erg mooi, ook die schoenen en tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo herkenbaar. Laatst heb ik basics gekocht en ik draag het zo vaak! Ik vind alle collages super leuk, maar ik ben ook dol op gestreepte shirts.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa basics zijn echt van belang en je kan ineens zoveel meer outfits maken als je ze hebt :D

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!