MyBikiniBodyJourney #3 - Yoga During Exams

Tijdens de examen weken zit ik veel achter mijn bureau te leren en daardoor worden mijn nek, schouders en rug snel stijf. Dit is echt geen fijn gevoel en ook nog eens slecht voor je houding. Dus tijdens de examens probeer ik wat extra tijd te besteden aan yoga om alles weer lekker los te maken. Bovendien kan je tijdens yoga je hoofd even helemaal leeg maken en het is heerlijk ontspannend, waardoor je na een goeie sessie weer goed geconcentreerd verder kan leren. 
Aangezien ik momenteel zelf ook in een drukke examenperiode zit en dus weer wat meer aan yoga doe, wilde ik graag met jullie mijn favoriete video's delen. Deze video's zijn perfect voor het losmaken van de rug, nek en schouders. Doen jullie veel aan yoga? :)My Merry Morning

6 opmerkingen

 1. Goed bezig Eva! :) succes met je tentamens! Ik heb nog nooit echt aan yoga gedaan,
  maar volgens mij ben ik echt een stijve hark dus dat zou lekker voor schut zijn denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jinn! Ik ben zelf ook pas net begonnen met yoga hoor haha. En vooral bij mijn rug ben ik ook echt een stijve hark xD Maar naarmate je vaker de oefeningen doet merk je wel verschil~

   Verwijderen
 2. Wauw Eef die eerste yogahouding is knap zeg, heb het geprobeerd maar kon niet blijven staan op 1 voet😛

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik val hier soms ook nog bij om hoor. Vooral bij het maken van de foto want toen was ik toch niet helemaal goed geconcentreerd :P

   Verwijderen
 3. Heel leuk om te zien! Ik wil het nog steeds een keertje proberen maar heb er nog geen tijd voor gehad..wat een slechte smoes he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nou ik heb door de examens ook geen 'tijd' op hard te lopen :P Dus dat is ook een goeie smoes van mijn kant. Ik kan yoga echt aanraden om eens te proberen, het is lekker ontspannend~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!