Favourite Outfits From Coachella 2015, Part 1

Afgelopen weekend vond het super populaire festival; Coachella, plaats. Dit festival trekt al jaren veel bekende mensen waaronder fashion blogger Rumi Neely en supermodel Alessandra Ambrosio. Hier ben ik echter niet heel erg ge├»nteresseerd in, waar het mij voornamelijk om gaat zijn de super toffe outfits die iedereen tijdens het festival draagt. Ik ga zelf ook naar 2 festivals deze zomer: Mysteryland en Solar, en Coachella is de perfecte inspiratiebron voor festival outfits. Daarom wilde ik graag mijn favorieten van afgelopen weekend met jullie delen. Komende weekend vind het tweede deel van Coachella plaats en daarna zal ik nog een keer mijn favorieten posten (vandaar dat deze post part 1 heet, haha).  Ik hoop dat jullie net zoveel inspiratie kunnen opdoen uit deze outfits als ik :)
 Ik ben helemaal verliefd op deze 2 looks <3 
Bronnen: TheZoeReport & Popsugar

Naar welke festivals gaan jullie deze zomer?


My Merry Morning

8 opmerkingen

 1. Ik heb waarschijnlijk onder een rots geleefd want ik heb echt geen idee wat voor festival dit is. Ik dacht steeds dat Coachella een duur merk was!
  Ik vind de 7e foto erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha maakt toch niet uit joh! Ik wist al wel van het festival en al wist ik er nog niks vanaf, dan had ik er de afgelopen dagen niet omheen gekund... Mijn Instagram ontplofte namelijk met foto's van modellen enz. die erheen waren. Coachella heeft wel in samenwerking met H&M een kledinglijn! Dus in zekere zin zat je er niet eens zo ver naast qua merk ;)

   Verwijderen
 2. Ik word zo jaloers van al die Coachella plaatjes op Insta. Vooral Alessandro en Rocky Barnes vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah ik hou van deze post! Zo veel mooie outfits! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Komende week maak ik er nog eentje over het 2e deel van het Coachella festival~

   Verwijderen
 4. Hele leuke outfits! Mijn voorkeur gaat uit naar nummer 1 en 5!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn inderdaad naast de outfits van de 2 meiden op dezelfde foto ook mijn favorieten :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!