Zoete Zonde @ Taart

Voordat ik in augustus voor een half jaar naar Japan vertrek zijn er nog een aantal dingen die ik wil doen. Een van die dingen was het langs gaan bij het winkel/cafeetje TAART in Maastricht :) 


Samen met Sophie ben ik gisteren bij het cafeetje TAART in Maastricht langs gegaan. We waren er al een paar keer eerder langs gelopen maar nooit naar binnen gegaan. Nu dat we bijna naar Japan vertrekken vonden we dat het tijd was om eindelijk eens de zoete zondes van TAART te ontdekken. 
We kozen voor een Late Macchiato en het 7 euro (pp) menu waarbij we konden kiezen uit verschillende soorten taart, om vervolgens tot 3 keuzes te komen. We kozen voor de worteltaart, de very berry cake en de cherry/chocolate cake. De taarten waren allemaal heerlijk maar het was ongelooflijk machtig, dus hebben we de overgebleven stukken meegekregen in een doggie bag. 

Ik kan TAART zeker aanraden! :D Het cafeetje is schattig ingericht met lekkere zit stoelen, maar ook gewone tafels en stoelen. In de kozijnen staan leuke decoratie en het personeel is vriendelijk. Maar wat natuurlijk het belangrijkste is zijn de taarten. Je kan op de site niet lezen welke taart je zou willen proeven omdat ze elke keer verschillende taarten maken. Het kan dus bijvoorbeeld zijn dat de volgende keer de worteltaart er niet is. Gewoon heen gaan dus en laat je verrassen ;) 

Follow on Bloglovin

English translation: There are a lot of things that I want to do before I go to Japan. One of those things was going to the little cake shop called TAART. I love sweet things <3. So yesterday Sophie and I went to the shop to test some cake. We had walked past the shop many times but never went in, so now it was the perfect time to go! The shop has a cute design and the personal is nice. We chose for the menu of a Late Macchiato and 3 types of cakes. We chose carot cake, very berry cake and cherry/chocolate cake. All were sooo delicious but it was way to much. So we took the leftovers home. I can really recommend this shop :) 

6 opmerkingen

 1. Het ziet er superleuk uit! Echt heerlijk al die taartjes! Helaas is Maastricht behoorlijk ver reizen, maar als ik er kom, dan onthoud ik deze zeker ~! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh wat leuk dat je naar Japan gaat! Wat onwijs tof dat je Japans studeert :) Mooie foto's heb je gemaakt! Woon helaas aan de andere kant van Nederland maar zou er graag eens heen gaan.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je naar Japan gaat en dit studeert - lijkt me héél moeilijk om te leren omdat het zover van onze taal af ligt. En wat een gaaf eettentje! Helaas ben ik zelf bijna nooit in Maastricht (want: ver weg), maar als ik het een keer tegenkom, zal ik zeker terugdenken aan dit blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha jaa bijna iedereen vind het te ver weg. Het ligt ook in de uithoek van Nederland natuurlijk ;) Maar zeker eens een bezoekje waard.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!