Enjoying The Summer Days

Vorige week donderdag had ik eindelijk weer eens een dag vrij. Alle toetsen waren afgelopen en ondanks dat ik morgen nog 2 herkansingen heb, gunde ik mezelf een relax dag. Het was heerlijk weer dus Sophie en ik besloten om naar het park te gaan. 

 Lekker een broodje Bufkes en mijn favoriete Arizona Ice Tea. 
 Mijn outfit was echt heel erg simpel. Ik had alleen deze jumpsuit van de H&M aan en ik was erg blij dat ik daarvoor gekozen had, hij zit namelijk heerlijk! :D
Het was een heerlijke dag. Ik was zo toe aan relaxen en even niet aan school denken, en de buitenlucht heeft me ook echt goed gedaan. Ik de avond zijn we bij onze Japanse leraar Azuma langs gegaan om hem afscheidscadeautjes te geven. Daarvoor had ik mijn outfit iets aangepast: 
Simpel en sportief :)


English translation: Last week the exams ended and as soon as we had a day off, Sophie and I went to the park to relax. The weather was great and the fresh air really did me good. My outfit was a bit boring though haha. Only a jumpsuit from H&M, but it fits heavenly on these hot summer days. In the evening we went to see our Japanese teacher and we gave him goodbye gifts. I changed my outfit a bit to a more sporty one. It was a great day~


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen

  1. Heel leuke foto's! Heerlijk hé, zo'n relaxdagje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje ^^ Jaa zeker na een toetsweek is er niks beters dan een dagje relaxen!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!