5 Places I Would Like To VisitTokio - Tokyo - 東京
Bovenaan mijn lijstje staat nog steeds Tokio! 26 augutus t/m 1 september zal ik daar doorbrengen maar op dit moment lijkt dat nog zooo ver weg. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik over iets meer dan 4 weken daar rond loop haha. Al vanaf dat ik een jaar of 15 was is het mijn droom om Tokio te bezoeken. Eerst vanwege Akiba (anime, manga enz.) en nu meer vanwege de geweldige straat mode, de cultuur en het eten. Ik kan echt niet wachten! 

English translation: First of all: Tokyo! From the 26th of August until the 1st of September I will be staying in Tokyo, but it still seems soooo far away. I cannot believe that I will be there within a month. Since I was 15 years old I wanted to visit Tokyo. First for the anime and manga and now for the fashion, culture and food. I can't wait to shop at Shibuya 109 and eat onigiri every day hihi!


Parijs - Paris - パリ
Ik ben al zo'n 5 keer naar Parijs geweest maar toen was ik nog best jong. De laatste keer was ik 15 jaar en ik weet eigenlijk niet zo heel veel meer van de reizen die we naar Parijs maakte, behalve dat ik het altijd een fascinerende en prachtige stad vond. Parijs heeft iets luxe en romantisch, het liefste zou ik er een keertje in het voorjaar heen willen als alles mooi in bloei staat. 

English translation: I've been to Paris for about 5 times already but I was still quite young and wasn't really paying attention to the world around me. Now I want to visit Paris again and enjoy the wonderful buildings and art. Paris has something luxe and romantic, I would love to visit this city around Spring. 


Seoel - Seoul - ソウル
Ik denk dat iedereen die Koreaanse drama's kijkt of heeft gekeken wel eens naar Seoel zou willen gaan. Ik weet niet heel veel van Korea behalve dat de natuur er prachtig is en het eten heerlijk haha. Het lijkt me leuk om een aantal plekken van drama's op te zoeken en daar heen te reizen. Bovendien ziet de stad er zo kleurrijk en dynamisch uit, echt geweldig!

English translation: I think that almost everbody who has watched Korean drama's or listens to Kpop, wants to visit Korea and mostly Seoul. Besides the beautiful nature and awsome food I would love to visit some places of the popular Korean drama's. Also the city is so dynamic and colorful, really amazing!


Helsinki - ヘルシンキ
Twee van favoriete bloggers allertijden (haha dat klinkt dramatisch) wonen in Helsinki en dankzij hen heb ik ook vaak genoeg foto's van de gebouwen en stad voorbij zien komen. De stad is prachtig omringt door water en de gebouwen zijn allemaal zo chique. Er zijn ook een aantal winkels die ze niet in Nederland hebben en die ik graag zou willen bezoeken, zoals Gina Tricot en Fiorella.

English translation: Two of my favourite bloggers come from Helsinki and because of that I already saw some beautiful pictures of the buildings and nature there. There are also some shops that I would like to visit that we don't have here in The Netherlands, like Gina Tricot and Fiorella. 

New York - ニューヨーク
En last but not least, New York!! Sinds ik de series Gossip Girl en Sex and the City heb gezien MOET ik gewoon eens naar New York. Ik ben ook enthousiast geworden dankzij de blog van Mariannan. Zij is meerdere keren in New York geweest en heeft er echt een top tijd gehad. Ik zou graag plekken van de serie Gossip Girl willen bezoeken, een ritje maken in een van de beroemde gele taxi's, Starbucks drinken en natuurlijk heeelll veeelll shoppen! 

English translation: And last but not least: NEW YORK!! Ever since I started watching Gossip Girl and Sex and the City I want to go to NY. I also got enthausiastic because of blogger Mariannan. She has been to NY several times and the posts she made about it are amazing. I would like to visit the places were Gossip Girl was filmed, make a ride in a famous yellow taxi and of course shop until I drop haha! 


Welke stad zou jij nog eens willen bezoeken? 
Which city would you like to visit? 

Follow on Bloglovin

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!