The Tangle Teezer

 De Tangle Teezer, kennen jullie hem al? 

Mijn huisgenootje kwam een paar weken geleden aan zetten en een vreemd uitziende borstel die ze bij de DA in Duitsland had gekocht. "Echt een geweldig ding" zei ze, en ik mocht hem testen. Meteen al na de eerste keer dat ik door mijn haar kamde was ik verkocht. Met mijn vorige borstel kamde ik elke morgen zowat een paar pruiken uit mijn hoofd maar met de Tangle Teezer kam ik rustig door mijn haar zonder dat het pijn doet en met niet al te veel haar verlies. 

Ik besloot hem zelf ook aan te schaffen en vond hem bij de Douglas in Maastricht voor 15 euro. Ik heb voor de compacte versie gekozen. Die is wat kleiner dan de originele Tangle Teezer maar past dus ook makkelijker in je toilettas. Tijdens het reizen worden de pootjes goed beschermd doordat je ze kan afdekken met een dekseltje. 

Ik ben erg blij met de aanschaf van de Tangle Teezer. Mijn huisgenoot heeft die van haar in Duitsland gekocht bij de DA, maar in Nederland kon ik hem bij de Kruidvat en Etos niet vinden. Bij de Douglas gelukkig wel :) 

Kende jij de Tangle Teezer al? Wat vind je ervan? 

Follow on Bloglovin


English translation: Do you already know the Tangle Teezer? My housemate had bought hers in Germany and let me test it. After only one try I was already sold! I wanted it so badly haha. The way the Tangle Teezer brushes through your hair makes you feel no pain and you won't lose so much hair. I bought the travel version at Douglas in Maastricht. This version is a little smaller than the original version and has a lip to cover the brush. I am really happy that I bought it :) You can find the Tangle Teezer here . What do you think of this brush? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!