Some Fitspiration

Sinds gisteren ben ik weer begonnen met workouts. Ik had meer dan een maand pauze genomen om me volledig te focussen op de laatste projecten en examens van school. Nu heb ik lekker vakantie en wil ik weer meer gaan sporten. Tijd voor wat Fitspiratie dus! Naast gezond eten, mooie billen en Nikes, kun je ook lezen over DE 50 redenen om te beginnen met sporten... :D

Sources: PinterestTumblrWeHeartIt
Naast mijn normale routine van workouts (waar ik binnenkort nog een post over zal maken) wil ik ook gaan beginnen met hardlopen. Ik ben nog op zoek naar een goed beginners schema en ik heb nog niet de juiste schoenen... Heeft iemand een idee waar ik Nike Free Run (of andere goeie hardloop schoenen) zou kunnen krijgen voor niet te veel geld? En zijn jullie ook weer begonnen/of al bezig met sporten? :)


English translation: Now that I have summer holiday I'm starting with my workouts again! That's why I thought it was a good time for some fitspiration. I would also like to start with running. I need to find a good plan for beginners and I don't have the right shoes yet. Have you already started with working out? :) 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!