A New Step Forward

Welkom op mijn nieuwe blog!
Wil je weten waarom ik een nieuwe blog ben gestart en wat mijn plannen zijn? Lees dan snel verder :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vandaag begin ik met deze nieuwe blog die ik in het Nederlands zal schrijven (met een kleine Engelse beschrijving onderaan). Mijn vorige blog, DayDreaminggMe, heb ik 3 jaar gehad. Ik heb er met plezier op geblogd maar de laatste tijd kreeg ik steeds meer de neiging om met wat nieuws te beginnen. Ik ben begonnen met bloggen om mijn 17e en in de afgelopen jaren ben ik erg veranderd (in een goede zin). Nu wordt ik bijna 21 en vind ik dat het tijd is voor de volgende stap. Een nieuwe fase in mijn leven breekt aan en zo ook een nieuwe blog. Ik heb er wel goed over nagedacht, want ik wilde niet zomaar met iets nieuws beginnen. Ik sprak daarom met mezelf af dat ik moest wachten tot na de toetsen met het aanmaken van een nieuwe blog. Als ik het dan nog steeds een goed idee vond dan zou ik actie gaan ondernemen. En hier zijn we dan :)
Ik ben van plan om nog steeds over mijn leven te bloggen, vandaar dat ik het ook een lifestyle blog noem, maar ik wil ook graag meer outfits posten, recepten uitproberen & reviewen, tips geven over studeren in Japan en nog veel meer. Ik hoop dat ik weer net zo van het bloggen kan gaan genieten als ik deed bij mijn vorige blog, en ik hoop dat jullie ook van mijn blog kunnen genieten. Tot snel!~

Follow on Bloglovin

English translation: Today I start this blog because I wanted something new. Many exciting things are going to happen in the upcoming months and I wanted to blog about it on a fresh page. I plan to blog about outfits, recipes, studying in Japan and more. I hope you enjoy reading this blog as much as I do creating it. See you soon!~ 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!