NEW: Nike Air Max 90 Youth

Afgelopen donderdag ging ik samen met René op zoek naar een paar goeie schoenen voor mijn werk. Naast een paar Ecco's voor in de spoelkeuken vonden we ook deze hele vette Nikes! :D
Door het bijbaantje dat ik nu heb werk ik voor een deel in de spoelkeuken en een deel in het restaurant van het verzoringstehuis Zuiderhout. In de spoelkeuken is het vaak erg nat en vies (met etensresten enz.) dus het werkte niet bepaald fijn op mijn Vanz. Ik heb nu een paar dagen op mijn nieuwe Ecco's gewerkt en ze zijn erg fijn! Alleen... ze zijn echt heel lelijk haha. Daarom mocht ik voor in het restaurant (en voor Japan) een paar Nikes uitzoeken. Ik kon niet kiezen tussen een paar roze en deze, maar omdat deze makkelijker te combineren zijn en beter bij mijn rode werkshirt passen, was de keuze snel gemaakt. 
Dit zijn de Nike Air Max 90 CS Youth. Ik ben er heel blij mee en ze zitten heerlijk. Nu kan ik in ieder geval de hele dag werken zonder dat ik last krijg van mijn voeten. Ik moet alleen nog even kijken hoe ik ze ga stylen voor outfits. Ik heb al een tijdje geen outfit foto's meer gepost, dat komt omdat ik bijna elke dag werk. Na 13 Augustus (mijn laatste werkdag) zullen er weer outfits online komen ;) 

Wat vinden jullie van Nike Air Max? 

Follow on Bloglovin

English translation: I got these new Nike Air Max 90 CS Youth for work because my Vanz really made my feet hurt so bad. I couldn't chose between this pair and a pink pair. But this one fits better with my red workshirt and they are easier to style in general. I just don't know how yet. I haven't been posting outfits because I work almost everyday. But after August 13th I will post outfit again :)
What do you think of Nike Air Max? 

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!