Life in 2019 - Deel 4

Twee weken geleden op maandag begon de week rustig. Op het werk was lekker veel te doen en ik hield mezelf daarnaast bezig met de 10x10 Challenge (daarover kun je hier meer lezen). De outfit op de linker foto is daar ook onderdeel van. Op de rechterfoto zien jullie mijn lunch van die dag: soja yoghurt met rood fruit en notencruesli, met een Innocent smoothie.  


In de avond besteed ik weer meer tijd aan tekenen, wat erg fijn is. Vooral bloemen en planten vind ik fascinerend om te tekenen.
1. Outfit van dinsdag, ook voor de 10x10 Challenge.
2. Na werk reisden we naar Geertruidenberg om papa op te zoeken.
1. We zagen bij aankomst in Geertuidenberg de Super Moon! Lastig om op de foto te krijgen en nu lijkt hij alsnog klein maar in het echt was het een indrukwekkend gezicht.
2. Nikkie had speciaal omdat wij kwamen een vegan couscous gemaakt. Erg lekker! We hebben een gezellige avond gehad.
1. Het boek Audrey & Anne heb ik inmiddels uitgelezen. Een indrukwekkend en interessant boek. Het verteld namelijk, zoals de titel misschien doet denken, voornamelijk het verhaal van de ouders van Audrey en Anne. Niet dat van hen zelf. Een andere insteek en dat maakte het boeiend om te lezen.
2. In de bibliotheek zag ik ook dit boek liggen. Het gaat over hoe de wereld in kaart werd gebracht en wordt ondersteund door mooie tekeningen en foto's. Lijkt me interessant om meer over dit onderwerp te leren.
1. Vrijdag na werk ging ik samen met Maikel eten bij de Ramen Brother in de stad. Ze hebben daar super lekker Ramen en ook echt Japanse bijgerechten. Aanrader!
2. Daarna gingen we samen naar een presentatie van mijn nichtje die haar eigen bedrijf heeft als coach. Dat was gezellig en leuk om mijn nicht te zien presenteren.
Zaterdag sprak ik met Sophie af in Gouda. Ik was daar nog niet eerder geweest maar het is echt een sfeervolle stad met leuke straatjes en winkels. We hebben bijgepraat en een appartement bezichtigd voor Sophie die daar binnenkort ook gaat wonen.
1. In Gouda kwamen we dit bord tegen. Ik blijf het een mooie tekst vinden :)
2. Mijn outfit voor die dag. De zon scheen maar een dikke jas en sjaal waren zeker nodig want de wind was nog behoorlijk fris.
1. Zondag begon het weer al behoorlijk lekker te worden en Maikel en ik wilden daarom graag naar het tuincentrum om naar kamerplanten te kijken. We zagen uiteindelijk deze mooie palm en namen hem direct mee naar huis. Staat hij niet leuk zo bij de groene muur? :)
2. Ik raakte direct geïnspireerd en zette onze nieuwe palm op papier.
Toen brak er een heerlijk begin van afgelopen week aan met warme temperaturen. In de pauze ging ik naar buiten en at in de zon mijn lunch. De zon had al zoveel kracht dat ik zelf mijn jas uit kon doen, hoe heerlijk! Je merkt direct dat iedereen een stuk vrolijker is en overal zag ik ook bloemen doorkomen. Ik wou dat dit weer nu gewoon zo kon aanhouden...
De rest van de week was niet bijzonder totdat ik vrijdag onderweg naar huis een aantal posters/schilderijen langs de straat zag staan. Daarbij hing een briefje met: neem ons mee! Nou dat laat ik mij geen twee keer zeggen. De rode Japanse poster van Amelie had mijn aandacht al getrokken en die ging dus direct mee naar huis. Hij is zo mooi! Echt een geluk dat ik hier langs liep!
Op zaterdag spraken we met alle neven en nichten af in restaurant Sumo. Daar hebben we lekker sushi gegeten en gekletst. Na Sumo gingen we nog even bij een neef zitten en daarna door naar Zeros Heroes in het Patronaat. Dat was erg leuk en we hebben tot 4 uur s'ochtends gedanst!
De volgende dag was ik wel enorm brak maar dat vond ik niet erg. Het regende en we hebben lekker samen in bed serie gekeken en in de avond patat besteld. Ik ging die avond op tijd naar bed want ik voelde me nog steeds niet fit. Helaas was dit gewoon een aanloop naar twee dagen ziek in bed, want de volgende ochtend was ik enorm verkouden en helemaal niet fit meer om naar werk te gaan...

 Na 3 dagen ziek op bed gelegen te hebben voel ik me vandaag eindelijk weer wat beter. Ik was niet misselijk ofzo, maar gewoon heel erg verkouden en er stond de hele tijd een enorme druk op mijn hoofd. Gisteren ben ik zelf maar 3 uurtjes wakker geweest, verder heb ik alleen maar geslapen... Dat heeft kennelijk wel geholpen want vanmorgen werd ik wakker en was de druk op mijn hoofd al een stuk minder. Nu is die bijna helemaal weg en ga ik zo een kleine wandeling naar de supermarkt maken, even wat frisse lucht. De rest van de dag blijft nog lekker lui, met de film Isn't It Romantic en voor het slapen gaan een warme douche. Morgen kan ik hopelijk weer aan het werk want het thuis niks doen ben ik nu wel weer zat haha. Fijne avond nog allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Leuk om te lezen. Wat gaaf van die posters! Gelukkig voel je je alweer beter.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!