4 Recente Outfits

 Hee allemaal (als jullie er nog zijn haha!), het is inmiddels alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste bericht. Ik heb een aantal dagen gewerkt aan een artikel over waarom ik nu minder blog maar vond het uiteindelijk te zeikerig en nu staat het nog bij concepten. Waar het op neer komt is dat ik zelf vind dat ik weinig tijd heb, weinig inspiratie en weinig motivatie. Weinig tijd en motivatie zijn eigenlijk slechte excuses want als ik na werk in plaats van serie te kijken aan mijn blog zou werken dan zou er nu gewoon regelmatig een artikel online komen. Het inspiratie gedeelte is wel waar. Ik zit voornamelijk op het werk, in de sportschool of thuis op de bank. Niet echt gebeurtenissen om over te schrijven.
Als ik wel leuke dingen doe dan vind ik weer dat ik te weinig foto's heb om een waardig bericht van te maken. Bijvoorbeeld een uitje naar de wedstrijd van Ajax twee weken geleden. Dat was heel leuk om mee te maken, maar ik heb ik slechts twee foto's van en daar ga ik geen apart bericht voor aanmaken. Daarnaast heb ik wel veel ideeën voor artikelen maar die zijn niet persoonlijk en deze blog wil ik juist wel persoonlijk houden.... Anyway! Een hoop gedachten en weinig uitkomsten. In ieder geval heb ik mij vandaag weer weten te zetten tot het schrijven van dit artikel en dat is tenminste iets!

Deze outfits zijn van de afgelopen twee weken en in iedere outfit zit tenminste één tweedehandskledingstuk! Ik vind het shoppen en dragen van tweedehandskleding zo leuk. Omdat het vaak wat oudere kleding is, zie je er verder niemand mee rondlopen. Is weer eens wat anders dat die ene trui van de Zara die twee van mijn collega's ook hebben 😉 
Bij bovenstaande outfit zijn de blazer en de hoed tweedehands
 Bij deze outfit zijn de schoenen en de broek tweedehands.
En bij deze laatste outfit is de blouse tweedehands.

Shop jij graag tweedehands?

2 opmerkingen

 1. Hele leuke outfits en mooie foto’s!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi wat een mooie outfits.
  het staat je super goed.
  en wat leuk de laaste outfit heb ik.
  ik draag het setje met een zwarte of grijze panty.
  mvg sebastiaan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!