Een relaxte zondag

 Vandaag was een perfecte afsluiting van de maand maart! Ik sprak met mijn vriendin Sophie af om elkaar in Leiden te ontmoeten en lekker te gaan lunchen. Het was heerlijk weer en we zijn op ons gemak in het zonnetje naar lunch hotspot ROOS gelopen. Ik had daar één keer eerder gegeten en vond de zalm/avocado salade toen zo lekker dat ik sindsdien heel graag weer eens terug wilde.

 We bestelden allebei de zalm/avocado salade en een kop koffie. Ziet de salade er niet heerlijk uit! Het heeft wat weg van een pokebowl, alleen dan met sla in plaats van rijst. Echt een aanrader!
Tijdens de lunch bespreken we van alles en nog wat; hoe het gaat op werk, welke reisjes er staan geplant en hoe heerlijk het is dat de zomertijd vandaag is begonnen.
 Na de lunch lopen we een tijdje door de stad en gaan enkele winkels binnen. De Hudsons Bay heeft mooie grote spiegels hangen dus daar kon ik mooi een selfie in maken ;)
 In de Dille&Kamille verkopen ze deze gedroogde bloemen. Ik vind ze erg mooi en het is ook handig dat je ze geen water meer hoeft te geven. Eerst wilde ik een bosje kopen maar het leek me toch niet zo handig om daar de rest van de middag mee rond te lopen. Gelukkig hebben we in Haarlem ook een Dille&Kamille en als we de nieuwe tafel hebben dan koop ik een bos als decoratie.

Uiteindelijk heb ik alleen een armbandje met muntjes (echt een trend deze lente/zomer) gekocht bij de Costes. Ik probeer nu echt even geen kleding te kopen omdat ik eerst goed wil uitzoeken wat ik allemaal nog heb liggen. Het is wel lastig met alle nieuwe mooie collecties, maar tot nu toe lukt het nog haha!

Het was echt een heerlijk relaxte dag en het is zo fijn dat de lente nu echt de winter lijkt te verdringen. Bloemen staan in de bloei, de zon schijnt vaker en het is nu 20:30 en nog steeds niet helemaal donker! Heerlijk!

Fijne zondagavond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Een heerlijke dag. De salade ziet er heerlijk uit. En ik ga ook naar de Dille&Kamille, ben al een tijdje op zoek naar droogbloemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!