OUTFIT | kraanvogels

Okee ik baal enorm want de kwaliteit van deze outfit foto's is ver te zoeken en ik heb geen idee hoe dat kan. De foto's zijn op precies dezelfde manier gemaakt als altijd, maar zelf nu al zie ik pixels. Jammer. Maar goed, ik wilde wel graag deze outfit hier delen dus dan maar wat kleiner formaat foto's dan normaal šŸ˜‰


Toen ik twee weekenden geleden met mijn vriendin Charlotte op de Ijhallen rondliep kocht ik dit mooie vest van de Zara. Ondanks dat het tweedehands is ziet het er nog heel goed uit, geen haken in de stof en de kleuren van de kraanvogels zijn ook nog mooi. Dat was wat mij aantrok aan dit vest; de kraanvogels. Die geven een beetje het idee van een kimono. Het vest zit heerlijk en is heel makkelijk te combineren. Dit is echt een winteroutfit; de combinatie van coltrui en het vest, maar laatst heb ik het ook al gedragen met een dun shirt eronder en een rokje. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Ik merk wel dat ik de laatste tijd een beetje ben doorgeslagen met het kopen van tweedehandskleding. Het is heel leuk om te doen en ik voel me niet schuldig omdat het geen fast fashion is, maar het lost de stapel kleding in mijn kledingkast zeker niet op haha! Het is op dit moment zelfs zo erg dat ik meer broeken heb dan je op twee handen kunt tellen.... Totaal overbodig natuurlijkšŸ™ˆ! Daarom probeer ik nu en de komende tijd weinig tot niets aan kleding te kopen. Eerst maar eens creatief omgaan met wat ik al heb. Ook heb ik mijn United Wardrobe aangevuld om wat kleding die ik eigenlijk nooit draag te verkopen. Dat loopt al best goed gelukkig. Mocht je interesse hebben, klik dan hier. Ik zal dit weekend weer wat nieuwe dingen erop zetten.
Vest: Zara (tweedehands)
Coltrui: Pull&Bear
Broek: Stradivarius
Schoenen: Omoda 

Ik ga nu snel naar de postnl om nog wat pakketjes op te sturen! Fijne dag allemaal Xx

2 opmerkingen

  1. Een prachtig vest! Leuk met de kraanvogels erop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Looks beautiful and you can be satisfied with the pictures for sure!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!