Talking about January...

Toen ik begon met het schrijven van dit artikel zat net de eerste week van januari erop. Het was toen vrijdag 5 januari. Vanaf zaterdag 6 januari tot afgelopen zaterdag 13 januari heb ik ziek thuis gezeten. Het was zo'n zware griep dat ik alleen maar kon slapen. Ik had geen honger, nergens puf voor en voelde me afgesloten van de wereld. Dat afgesloten zijn van de wereld was eigenlijk best lekker, even geen druk van het tekenen voor Instagram, het schrijven voor mijn blog, of het continu antwoorden op appjes. Ik had griep en kon niks, en dat begreep iedereen 😊

Nu voel ik me gelukkig weer bijna helemaal goed en sinds vandaag ben ik ook weer aan het werk. Het regende zo hard, bah! Maar dan is het werken wel wat minder erg, want het is toch geen weer om wat leuks te doen. Ik ben totaal geen fan van de eerste 2 maanden van het jaar. Na alle gezelligheid van december voelen januari en februari als koude, saaie, sombere maanden... Wat mij betreft mogen we al skippen naar maart, maar aan de andere kant zou dat ook weer zonde zijn van die 5 weken aan tijd. Dus dit jaar ga ik proberen om er in januari en februari wat leuks van te maken door de positieve kanten van deze maanden naar boven te halen. Vandaar dit moodboard.

Januari is de perfecte maand om:
➽ Elke dag super dikke, comfortabele truien te dragen 
➽ Je comfortabele outfits op te vrolijken door nieuwe sieraden te kopen (en dragen natuurlijk hihi)
➽ Een citytrip te maken naar een stad die juist in de winter prachtig is
➽ Te beginnen aan een nieuwe agenda of bullet journal
➽ Lekker veel lezen met thee in je pyjama
➽ Af te spreken met vriendinnen in sfeervolle cafés

Wat staat er bij jou deze maand op de planning?

*alle afbeeldingen van Pinterest en Weheartit

2 opmerkingen

 1. Vervelend dat je zo ziek bent geweest. Ik vind vooral januari niet zo leuke maand en stiekem verlang ik al heel erg naar het voorjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben blij dat het over is en ik me nu weer wat beter voel :)
   En haha ja ik snap wat je bedoelt, op Pinterest zie ik mezelf stiekem al lente outfits opslaan

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!