Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaarrrr! šŸŽ‰šŸŽ‡

2017 sloot ik samen met Maikel, Joost en een grote groep vrienden af met een huisfeest. Rond 21:00 arriveerden de eerste mensen en al snel begonnen we aan de Bierolympiade. Dit bracht meteen de sfeer er goed in en mixte de twee vriendengroepen met elkaar. We kwamen perfect uit met de tijd en om vijf voor 12 stonden we allemaal klaar met ons glas champagne en de Top2000 op de achtergrond. Ik had nog nooit eerder met zo'n grote groep mensen het nieuwe jaar ingeluid en wat was het super gezellig! Iedereen omhelsde elkaar en samen keken we naar het vuurwerk. De rest van de nacht hebben we gekletst, gelachen, gedanst en kaartspelletjes gedaan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad! Een top begin van 2018! Ik hoop dat jullie ook een mooie avond hebben gehad en ik wens jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar xx

6 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!