2017 in een notendopJanuari
In januari heb ik altijd veel energie om het nieuwe jaar goed te beginnen, ook afgelopen januari was dat weer zo. Werk was lekker druk en we stonden op verschillende beurzen wat ontzettend leuk was om te doen, ik werkte veel aan mijn blog en pakte ook het tekenen weer serieuzer op.
Met mama bezocht ik een lezing over de fast fashion industry en de mode tentoonstelling: een wereld vol veren. En als klap op de vuurpijl boekten Maikel en ik onze vakantie naar New York. Ik kon de eerste dagen na het boeken bijna niet geloven dat we echt zouden gaan haha!

Februari
Februari vind ik altijd de minst leuke maand van het jaar. Ook dit jaar gebeurde er vrij weinig. Ik stond met werk nog op een beurs in Amsterdam en we vierden mijn vaders verjaardag in Rotterdam. Eerst bezochten we de foto tentoonstelling van Peter Lindbergh en daarna hebben we gezellig samen gegeten bij een restaurant dat hoofdgerechten serveert in de vorm van borrelplanken die je met samen kan delen.
Maart
De eerste 3 maanden van 2017 heb ik veel gebruikgemaakt van mijn museumkaart, want ook in maart bezocht ik een tentoonstelling: To Audrey with Love By Hubert de Givenchy. Ik ging er samen met mama heen en het is één denk ik mijn favoriete tentoonstelling van 2017, zo mooi al die jurken en foto’s van Audrey <3
Verder bereikte met mijn illustratie Instagram de 1000 volgers, waar ik erg trots op was. Ik tekende speciaal een fles champagne om het te vieren.

April
Begin april kreeg ik een toffe illustratie opdracht van een nicht van Maikel die met haar vriend een webshop voor stropdassen opende. Ik mocht de openingsbanner teken, hoe tof!
Eindelijk brak de lente aan en werd het weer steeds beter! Het was één dag al 22 graden en we konden zelfs later op de maand een keer BBQ’en.
Natuurlijk staat April ook in het teken van Pasen, dat vieren we altijd met de familie samen in de vorm van een brunch, en van Koningsdag! Voor het eerst vierde ik Koningsdag op een partyboot door de grachten van Amsterdam en dat was zo gezellig! Echt één van de leukste Koningsdagen die ik tot nu toe gevierd heb.
Mei
Mei was een top maand! Ik sprak af met mijn lieve vriendinnetje Rachelle (we zien elkaar maar eens in de 2 maanden helaas..), vierde moederdag in het zonnetje, ennnn reisde met Maikel naar NYC.
De reis naar New York voelt bijna onwerkelijk als ik eraan terug denk. Ik korte tijd hebben we zo veel gedaan en gezien. Ook al was het weer niet geweldig, toch hadden we een geweldige tijd. Wat een indrukwekkende stad zeg! Wat ik het gaafste vond was de wedstrijd van de Yankee’s, het uitzicht vanaf Top Of The Rock, het wandelen door Central Park… eigenlijk was het gewoon allemaal heel tof! Echt een onvergetelijke reis.

Juni
Terwijl we nog nagenieten van ons reisje naar New York, breekt de zomer aan. Het is tijd voor korte broeken, zwoele nachten en bezoekjes aan het strand.
Met Dalinka bezocht ik de L’oreal Hair Fashion Night. Daar zag ik een aantal bekende bloggers en Instagrammers wat best tof was. Nooit gedacht dat ik die mensen nog eens in het echt zou zien rondlopen haha. Ook ging ik in juni veel uit eten, van bedrijfsdiner tot verjaardag tot gewoon-omdat-het-kan.
Juli
Juli was een heerlijke zomerse maand vol met leuke activiteiten. Zo bezocht ik samen met Maikel en zijn vrienden het Indian Summer Festival, kocht ik tweedehandskleding op de Ijhallen, en vierde ik vakantie in Zeeland. Wat was dat een heerlijke week! Lekker relaxen aan het strand en bij het huisje, even nergens over nadenken. De maand werd afgesloten door mijn 24ste verjaardag, dat erg gezellig werd gevierd voor familie en vrienden.

Augustus 
In augustus ging ik weer aan het werk. Dat ik dit jaar geen echte zomervakantie had was wel even wennen... Gelukkig vermaakte ik me na werk prima. Ik begon aan een Bullet Journal (wat ik overigens maar 2 maanden heb volgehouden), heb lekker veel getekend en geblogd, en eind augustus ging ik samen met Maikel en zijn vrienden naar Mysteryland Festival. Altijd de perfecte afsluiter van de zomer.
September
September was een spannende maand voor mij. Ik ging namelijk voor het eerst alleen op reis naar Japan, en wel voor werk. Eerst zat ik drie dagen in Tokyo voor meetings en daarna reisde ik met een groep nog drie dagen rond in het noorden van Japan. Het was echt een toffe ervaring en ik ben heel trots dat ik het alleen aandurfde (vooral het vliegen haha!).

Oktober
Eenmaal terug uit Japan was de herfst in Nederland aangebroken. Ik kreeg deze maand veel inspiratie voor outfits voor mijn blog en deed mee aan de Inktober Challange. Heel leuk om eens te doen en het motiveerde om meer te tekenen. Het hoogtepunt van de maand was toch het reisje naar Barcelona! Vijf dagen brachten we door in deze prachtige stad. We genoten van het heerlijke eten, het strand, de zon, de kunstwerken van Gaudie en sfeervolle straten. Even lekker er tussenuit.
November
November is echt voorbij gevlogen, en ik heb dan ook weinig geblogd deze maand. Eind november begint het kerstgevoel altijd te kriebelen en sprak ik met Rachelle af. Zij werkt sinds een paar maanden in de outlet bij Ted Baker en dus gingen we onder andere daar shoppen.

December
En toen mocht ik eindelijk de kerstfanaat in mij echt loslaten. December blijft toch wel een van de leukste maanden van het jaar. De gezellige sfeer, lichtjes, decoraties, het kerstshoppen, de muziek, het samenzijn met familie... ik vind het allemaal helemaal geweldig! Dit jaar maakte ik voor het eerst zelf kerstkaarten met mijn eigen illustraties erop. Dat vond ik ontzettend leuk om te doen en de positieve reacties erop waren ook echt fijn. En dan ging het halverwege december ook nog eens sneeuwen! Niet een klein beetje sneeuw, nee een hele hoop. Deze maand kon echt niet meer stuk :D

Het jaar werd afgesloten met drie gezellige kerstdiners en een uitbundige oud&nieuw. 2017 is een mooi jaar geweest en ik ben heel benieuwd wat 2018 ons gaat brengen. Ik heb het gevoel dat er veel (positieve) veranderingen gaan plaatsvinden. Kom maar op!

Wat was een hoogtepunt van jou in 2017?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!