Mijn recente illustraties

Het leek me wel weer eens tijd om een aantal van mijn meest recente illustraties met jullie te delen. In december zat ik echt in een illustratie modus. Bijna elke dag na werk zat ik aan tafel te tekenen tot het slapen gaan. Eerst om de kerstkaarten op tijd af te krijgen, en daarna om zoveel mogelijk kerstgerelateerde illustraties te maken. Mijn eigen kerstgevoel kon ik goed kwijt in het tekenen en dat maakte het extra leuk. 

In 2018 heb ik tot nu toe wat minder inspiratie voor illustraties. Misschien ligt het aan de donkere dagen, of de drukte op het werk, maar ik denk vooral ook aan het feit dat ik de laatste weken liever tijd in mijn blog steek. Met een (bijna) full-time baan moeten er keuzes gemaakt worden. Meer willen bloggen betekent dus minder kunnen tekenen. Maar, ik begin een goede routine te vinden waarbij ik vooruit kan werken aan mijn blog en daardoor hopelijk snel weer meer tijd zal hebben om te tekenen. Hebben jij een hobby naast het bloggen waar je meer tijd aan zou willen besteden?

De sneeuw begin december zorgde voor een nieuwe dosis inspiratie
Cozy decemberdagen 
Deze illustratie maakte ik op de avond van de Victoria's Secret Fashion Show. 
Ik weet nog dat ik hem precies op tijd af had voor de show begon.
Een illustratie naar aanleiding van de kerst samenzang op kerstavond.

En natuurlijk eentje om het nieuwe jaar in te luiden.
De eerste illustratie van 2018 kwam pas 15 januari online omdat ik daarvoor meer dan een week ziek op bed lag. 
Eindelijk na een hele lange tijd tekende ik weer eens een tas. Deze Prada tas zou ik wel aan mijn lente garderobe willen toevoegen. 

Meer van mijn illustraties zien? Bekijk dan mijn Instagram 👈💛

15 opmerkingen

 1. Je maakt prachtige illustraties! Naast het bloggen schrijf ik een boek maar dat schiet er soms ook bij in :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ohja dat had ik gelezen op je blog! Jammer is dat he, dat we te weinig tijd hebben soms om alles te doen wat we zouden willen doen

   Verwijderen
 2. Wauw wat super knap dat je zo mooi kan tekenen! Dat kan ik ECHT NIET!
  Ik neem een kijkje op jouw instagram voor meer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het is vooral ook veel oefenen. En leuk dat je een kijkje neemt op mijn Instagram :)

   Verwijderen
 3. Oh wauw, wat een fantastische illustraties! maak je ze ook in opdracht??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Lindsey! Ja ik doe ook opdrachten voor persoonlijke illustratie of voor bedrijven :)

   Verwijderen
 4. woow...wat prachtig! Knap gedaan en talent. Ik wil ook zo`n tekenen kunnen maken

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tekeningen allemaal. Het lijkt me heerlijk om zo te kunnen tekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook erg fijn na een dag achter de computer ;) en dankje!

   Verwijderen
 6. Ik vind ze prachtig! Je zou daar best wat mee kunnen doen. Kaarten met je illustraties verkopen via je blog bijvoorbeeld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ! Ja ik heb voor de kerst een serie kaarten gemaakt en die verkocht :) Voor Valentijnsdag wil ik misschien nog weer zoiets doen

   Verwijderen
 7. Ze zijn weer echt super leuk! De tekeningen met de poppetjes waar alleen hun rug te zien is vind ik origineel. Ondanks dat je het gezicht niet kan zien begrijp je wel de hele tekening (hoop dat ik duidelijk uit m'n woorden kom haha xD)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze heel gaaf! Vooral die met die benen en koffie, zou ik zo op kantoor hangen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw jij kan heel mooi tekenen! Ik vind dat je hiermee iets moet gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!