Wat ik heb geshopt in NYC

Om mijn reisverslagen van New York helemaal af te sluiten, leek het mij leuk om jullie te laten zien wat ik tijdens deze reis heb geshopt. Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat ik in New York was, maar beter laat dan helemaal niet, toch? 😉

 Natuurlijk bracht ik een bezoek aan de Victoria's Secret. De winkel op 5th Avenue is enorm en we zijn er bijna een uur binnen geweest haha. Omdat het die week Memorial Day was, hadden ze overal uitverkoop. Dat kwam mij prima uit! Normaal zijn de body lotions en body mists $18 per stuk, nu kostte ze maar $6 per stuk 👍 En hoe mooi zijn de nieuwe verpakkingen? Zo zomers. 
 De Amerikaanse VOGUE kon ik ook niet laten liggen. De cover is zo mooi!
 Bij de outlet van Bloomingdales kocht ik deze sandalen. Mijn vorige sandalen van de Van Haren waren helemaal versleten dus ik was erg blij dat ik deze tegenkwam. Ze zitten heerlijk en passen vrijwel overal bij. Hier en hier kun je zien hoe dik de sandalen combineer. 
 Bij Victoria's Secret kocht ik ook een super fijne trui van PINK.
 Abercrombie & Fitch is in New York zoveel goedkoper dan hier in Nederland. Ik kon het dus niet laten om toch even binnen te kijken, en kwam even later weer naar buiten met een bloemenshirtje en een super zachte trui. 
 Ook van Victoria's Secret. Voorlopig heb ik wel even genoeg ondergoed haha!
We zijn ook een aantal keer naar de Starbucks geweest voor een koffiebreak. Deze mok bleef elke keer in mijn gedachten hangen, dus besloot ik hem uiteindelijk gewoon te kopen. Ik heb al twee Starbucks mokken, maar die hebben allebei ook een bijzondere herinnering aan zich hangen.  Daarnaast wil ik een collectie opbouwen van Starbucks mokken van alle landen/steden waar ik ben geweest. Dat lijkt mij leuk voor later. 
En dan last but not least! Al voordat we op reis gingen had ik besloten dat ik bij Tiffany&Co dit kettinkje wilde halen. Voor mijn 21ste verjaardag kreeg ik van mijn ouders het bijpassende armbandje, wat voor mij een heel speciaal cadeau is en ik ben er erg zuinig op. Een reis naar New York was een droom die uitkwam en als aandenken wilde ik graag daar op 5th Avenue in de officiële Tiffany&Co winkel dit kettinkje kopen. Ik heb geen seconde spijt van deze aankoop. Het kettinkje is zo mooi en ik draag het bijna elke dag, vaak ook in combinatie met het armbandje 💙💙


Dat waren mijn aankopen uit New York! 
Wat nemen jullie graag mee uit het buitenland als aandenken aan een reis? 

1 opmerking

  1. Toevallig spaar ik ook Starbucks mokken! Of nou ja, sparen... Ik heb een mok van de stad waarin ik woon en eentje van Zürich omdat we daar vorig jaar heen zijn geweest op vakantie. Ik wil nog heel graag een mok van Tokyo :3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!