Tijd voor een illustratie recap, Deel 1

 Jeetje, eind april was alweer de laatste keer dat ik een overzicht van mijn illustraties op mijn blog plaatste... Ik weet dat ik dit bijna elk artikel zeg, maar de tijd gaat echt ZO ontzettend hard! De afgelopen weken heb ik 14 nieuwe illustratie gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Alleen alle 14 illustraties in één artikel wordt een beetje veel, dus ga ik het verdelen over twee posts. Hierbij het eerste deel in niet chronologische volgorde:

Tip: Iedereen die illustreert en zijn illustraties graag wilt inscannen kan daarvoor de super handig app Evernote Scannable gebruiken. Op deze manier hoef je het niet meer via een printer te doen, en kan je overal (dus ook op vakantie!) je illustraties inscannen. Door deze app heb ik eigenlijk een beetje mijn stijl gevonden, de witte minimalistische achtergrond maakt het zoveel professioneler 💙

Welke illustratie is jou favoriet? 

Wil je meer illustraties van mij zien en up-to-date blijven? Dat kan! 
Volg mij via Instagram om mijn gehele portfolio te bekijken 😀👍

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!