Mijn aankopen van de Ijhallen

Zondag ging ik samen met Julia naar de Ijhallen in Amsterdam. Vorig jaar rond deze tijd gingen we samen voor het eerst naar de Ijhallen en we waren direct verkocht. Zoveel leuke kleding voor mooie prijsjes! Het viel ons op dat er veel meiden van onze leeftijd stonden en dus besloten we er zelf ook kleding te verkopen. Dat was een leuke ervaring en het is ook goed om eens in de schoenen van de verkoper te staan. De eerste paar keer probeerde ik namelijk zoveel mogelijk af te dingen en ging ik echt alleen akkoord met prijzen onder de 5 euro. Ik vond het zelfs een beetje flauw als de verkoper niet lager wilde gaan dan de prijs die ze in eerste instantie noemde. Maar als je zelf kleding gaat verkopen, dan voel je hoe het is als mensen niet bereid zijn om de (waarschijnlijk toch al prima) prijs te betalen die je zelf in gedachten had. Bij veel kleding die ik verkocht had ik toch wel herinneringen of ik had er een prijs van 20 - 50 euro voor betaald. Dit keer werd ik zelf geĆÆrriteerd van de mensen die probeerde een kledingstuk voor minder dan 5 euro te scoren. Een leerzame ervaring dus. Bij alle aankopen in dit artikel ben ik deze keer steeds meteen akkoord gegaan met wat de verkoper ervoor wilde hebben. Dan is zij blij, en ik ook.

Zo'n markt met allemaal koopjes maakt je gewoon zo hebberig en gierig. Het meisje die de geruite broek (zie foto's) verkocht vroeg 10 euro en ik twijfelde, legde de broek weg en zei dat ik er nog even over wilde denken. Toen ik weg liep dacht ik: '10 euro! Kom op zeg, dat is toch geen geld voor een mooie broek!'. En dus rende ik terug en kocht ik de broek alsnog.

Met al mijn aankopen ben ik super blij en ik weet zeker dat ik ze veel ga dragen šŸ˜ Dit is wat ik allemaal heb gekocht:
Veterschoenen van River Island - € 3, - 
Geruite broek van de Monki - € 10,- 
Korte broek van de H&M - € 5,-
Bordeaux rode hoed - € 1,- 
(ja, wat sommige mensen vragen voor hun kleding gaat echt helemaal nergens meer over haha)
Jumpsuit - € 8,- 

Wat vinden jullie van mijn aankopen? 

2 opmerkingen

 1. Wat een leuke aankoopjes. Die jumpsuit vind ik geweldig. De volgende keer wil ik wel mee ;) Ik heb in Antwerpen op de markt gestaan. Sommigen zijn inderdaad keihard aan het onderhandelen en dan werd ik zelf ook erg fanatiek. Uiteindelijk heb ik mijn kleding ook voor spotprijsjes weg gedaan. Maar ja, ik draag ze zelf toch nooit meer dus dan kan ik er beter iemand anders gelukkig mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa gezellig! Moeten we doen! Het is zo'n grote markt en er is echt voor ieder wat wilt :)
   Ik merk wel dat nu ik er een paar keer ben geweest en sneller durf te bieden en lager durf te gaan als ik iets wel echt te duur vindt. En je hebt gelijk, als je het zelf toch niet meer draagt en een ander is er blij mee dan is dat ook prima.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!