Leuk om te volgen: Romee Strijd als VloggerIk zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben geen fan van vlogs. De meeste vloggers vind ik gewoon niet interessant genoeg om te volgen. Als ik een filmpje aanzet dan irriteer/verveel ik me al snel aan gezichtsuitdrukkingen, bepaalde stemmen, bewerking en de gekozen muziek. Geef mij maar blogs en Instagram met prachtige foto's. Echter, de laatste tijd heb ik wel twee Youtubers gevonden die ik graag volg, namelijk; Anna Nooshin en Tamara Kalinic. Anna's leven is interessant en ze bewerkt haar video's leuk. Je merkt dat ze veel tijd in haar video's stopt. Ook vind ik het tof dat ze gewoon lekker in het Nederlands vlogt ondanks haar internationale bereik op bijvoorbeeld Instagram. Tamara's stijl is geweldig en ze doet veel designer aankopen die vaak te mooi zijn om waar te zijn💓Zeker een aanrader om hen even op YT te checken als je ze nog niet volgde.

Nu komt er een derde vlogger bij die ik ga volgen! Namelijk Nederlands model: Romee Strijd. Het leven van een model in New York is al interessant, maar het leven van een Victoria's Secret model in New York is al helemaal boeiend! Victoria's Secret modellen zijn super knap, leven gezond en sportief, en! Ze hebben vaak een vrolijke interessante persoonlijkheid 😉 Geef toe, wie wilt er nou niet een oprecht kijkje achter de schermen bij één van deze modellen?

In haar eerste video's neemt Romee ons mee op haar (werk)reisjes,  naar de sportschool, uit eten, ze laat zien welke gezichtsverzorging ze gebruikt en nog veel meer. Ik moet zeggen dat ik verrast ben over de kwaliteit en hoe leuk zij en haar vriend Laurens in de video's zijn. Ik weet niet of Romee ook zelf de video's bewerkt (zou ze daar tijd voor hebben?) of dat Laurens dat doet, maar ze filmt in ieder geval wel veel zelf.

Bij het kijken van de eerste video kan ik alleen maar denken: wauw! ze is echt ontzettend knap. De foto's die je van haar ziet zijn dus niet mega hard bewerkt, ze is gewoon echt een heel mooi meisje en 100% een terecht Victoria's Secret model.


Een Youtube kanaal beginnen is een slimme zet, want op deze manier krijgen wij een veel beter beeld van wie Romee Strijd nou eigenlijk is en bereikt zij een breder publiek. Bovendien is het voor de Nederlandse kijkers leuk dat ze tussendoor met Laurens af en toe Nederlands praat. Het maakt haar echt meer menselijk zo haha!

Ik zou zeggen bekijk de video's (als je dat nog niet had gedaan) om het zelf te ervaren 😉
Wat vinden jullie van Romee's eerste video's? 

3 opmerkingen

  1. Wat leuk! Ik kende haar nog niet, maar ga er zeker eens op Youtube opzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag het gisteren inderdaad voorbij komen, leuk dat ze dit doet! Anna Nooshin haar video's zijn ook heerlijk, een van de weinige die ik kijk haha ^^

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!