My Birthday Presents

Dutch: Ik ben zo verschrikkelijk verwend op mijn verjaardag haha! Natuurlijk kreeg ik altijd wel cadeautjes (en de laatste jaren vooral geld) van mijn familie, maar ik was helemaal vergeten hoe de cadeautjes van een feestje zijn, als je begrijpt wat ik bedoel haha.
De kleine cadeautjes die ik heb gekregen vind ik zo ontzettend leuk! Ik kan zien dat mijn vriendinnen er echt over na hebben gedacht en dat ze mij kennen als persoon. Dat maakt me erg blij ^^

English: I got sooo many nice presents for my birthday this year! I really got spoiled haha. Of course I always got presents from my family as well, but I had forgotten what it's like to get presents from friends. The small presents are all so nice and I can really see that they had thought about it and know me as a person. That makes me very happy ^^ 

 A little make-up bag / shower gels / body cream / candy 

 Cute water glasses / a hand warmer / aroma candle

 Pink scarf / nail polishes / Rosé 

 Tiffany & Co bracelet
Ik ben zo blij met dit armbandje! Het is zo mooi en omdat ik het van mijn ouders heb gekregen heeft het ook speciale waarde. Helaas heb ik het nog niet vaak kunnen dragen omdat ik bijna elke dag moet werken :( Maar in Japan ga ik het zeker elke dag dragen!

I am so happy with this Tiffany & Co bracelet that I got from my parents. It's beautiful and because I got it from my parents it also has a special meaning. Unfortunately I haven't worn it much yet because I have to work almost every day. But I'll surely wear it when I'm in japan :D

 Heart necklace from Maikel <3 / a notebook for my experiences in Japan from my mom
 The diamonds of the necklace are a bit pink ^^

 Birthday cards and merci 

 Vogue Holland August / Vogue summerbook / Vogue t-shirt

 It looks like a book but it's filled with aroma candles haha

 Owl plushie

Backpack for travelling in Japan


Ik ben ontzettend blij met alle cadeautjes en ik hoop dat iedereen het leuk heeft gehad op mijn verjaardag.
I'm really happy with all the presents that I got and I hope that everybody had a good time at my birthday.
^^

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!