Day 3: Shinjuku + Nakano Broadway

Gisteren besloot ik om pas om 1 uur 's nachts te gaan slapen om te voorkomen dat ik weer een paar uur wakker zou liggen, en dat hielp! De volgende ochtend om kwart over 8 werden we wakker en nu voel ik dat ik langzaam in het juiste ritme kom. 
Vandaag zijn we naar Shinjuku geweest en naar Nakano Broadway.
Shinjuku was een tussenstop onderweg naar Nakano Broadway, we moesten namelijk een bus regelen voor Maandag (als we naar Matsumoto vertrekken). Helaas is het uiteindelijk nog niet gelukt om de bus te regelen, maar dat komt wel goed. Shinjuku op zich vond ik erg tegenvallen. Er zijn veel hoge gebouwen en het lijkt een beetje op Den Haag, maar behalve een park en een tempel was er verder niet veel te beleven... Jammer, want ik had er meer van verwacht. 
 Shinjuku - Chou Park
Hier zitten ontzettend veel muggen, Cicades en ook: 
 Schildpadden! :)
Je kon een ritueel uitvoeren bij de tempel om je te reinigen. Hierboven zie je de instructies in het Japans. Het is de bedoeling dat je eerst water over je linkerhand water schenkt, dan over je rechter hand. Vervolgens neem je een slok van het water en daarna keer je de lepel en laat je het water op de grond vallen. 
Na Shinjuku zijn we naar Nakano Broadway gegaan. Dit is eigenlijk een kleinere versie van Akihabara maar juist daarom was alles veel overzichtelijker. En het is er goedkoper :) Hier hebben we van 15:00 - 18:00 rondgelopen en een beetje gewinkeld. 
 Simpele sandwich als lunch in een Westers cafeetje. 
 "family and FLIENDS"  haha xD
 Als avond eten had ik Ebi Tenpura, dat is gefrituurde garnaal, met rijst en Miso soep. Erg lekker! 

En dit zijn mijn aankopen van vandaag: 
One Piece hanger, Gezichtsreiniger van Hello Kitty (zijn gezicht is elke avond zo vies door de smok enz) en zokken van Sentimental Circus. 

Morgen Shibuya en Harajuku!! Eindelijk! :D


English: I finally had a good night sleep which was very nice. Hopefully it will stay that way from now on :) Today we went to Shinjuku and Nakano Broadway. To be honest, Shinjuku was a dissapoinment. There are a lot of high buildings and there is a park with a shrine... but that's it. At the shrine I did a ritual to reign my body and that was kinda cool :) 
After Shinjuku we went to Nakano Broadway. That was very nice! It's like Akihabara but than smaller and cheaper. We wandered around and shopped. For dinner I had Ebi Tenpura and I bought a face wash, a key strap and socks. Tomorrow we'll go to Shibuya and Harajuku!! I can't wait :D

4 opmerkingen

 1. Aah zo schattig die gezichtreiniger! :D Heb je ook maskers gekocht :b?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he! hihi hij werkt ook echt super goed!
   Nee nog niet maar ik heb ze al wel zien hangen en ik wil ze wel eens proberen binnenkort. Elke avond is mijn gezicht zo vies van de lucht hier en omdat het zo benauwd is :O

   Verwijderen
  2. Door het weer wil je echt niet je skincare een keertje skippen :'D!

   Verwijderen
  3. Nee idd! Had een keertje een avond geen zin om skincare te gebruiken en de volgende dag meteen 2 pukkels erbij :P Vind het trouwens echt leuk dat je zoveel comment op mijn blog ^^

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!