I Dyed My hair

Dutch: Het was alweer een erg lange tijd geleden sinds ik mijn haar had geverfd. In September vorig jaar voor het laatst. Ik was een hele tijd tevreden met mijn haarkleur en vond het zelfs fijn dat ik langzaam aan mijn eigen haarkleur weer terug kreeg.
Maar de laatste weken zag het er weer zo karakterloos uit, dat ik het toch maar weer heb geverfd. Omdat mijn ogen groen zijn staat een kleur met rooie gloed mij mooi. Dit keer koos ik voor Garnier Olia nr 6.43: Licht goud koper bruin. Van alles wat dus haha! 

English: It had already been a long time since I had collored my hair. Last time was September 2013. I liked my hair color for a long time and didn't mind to get back my own hair color. But the last few weeks it looked so boring again, that I decided to color it. My eyes are green so a color with a red shade looks good on me. This time I chose Garnier Olia nr. 6.43 : Light golden mahony brown. Sounds like a little bit of everything haha! 

BEFORE:

AFTER: 

THE DIFFERENCE:
Ik vind de bruine kleur wel mooi maar na twee keer wassen is de kleur alweer een beetje vervaagd. Ik snap niet hoe dat zo snel kan en vind het erg jammer. Ik heb mijn haar zelfs gewassen met de shampoo 'levendige kleur', maar op dit moment hangt mijn haarkleur alweer tussen bruin en blond in. Ik weet dus niet of dat aan mij ligt of aan de verf, maar ik ga zelf denk ik niet nog een keer deze kleuring gebruiken. 

I like the brown color but after washing my hair two times the color already faded a bit. I don't understand why since I wash my hair with special color shampoo. At this moment my haircolor is a bit between blonde and brown. I don't know if it's the colloring or my hair but I do know that I won't be using this colloring again...


Wat vind jij van mijn nieuwe haarkleur?
What do you think of my new hair color? 

5 opmerkingen

 1. Wauw, een héél mooie kleur. Inderdaad perfect bij jouw groene ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat de kleur zo snel vervaagd, vind het echt een prachtige kleur! En ik zag trouwens net staan dat je Japans studeert, tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik vind de kleur ook mooi. Gelukkig is hij na die 2x wassen niet verder vervaagd. En haha jaa ik studeer Japans, nu al bijna 3 jaar.

   Verwijderen
 3. Een hele mooie warme kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!