OUTFIT | casual office look

 Het is weekenndddd! Zoals jullie weten werk ik gewoon 4 dagen per week op kantoor (al sinds het begin van de corona-uitbraak) en daarom is de vrijdagavond altijd extra chill. We moeten vaak overwerken maar op deze dag maakt het me niks uit. Ik ga dan met zo'n relaxt gevoel naar huis. Zelfs al mis ik de bus of komen we in de file, dan nog blijf ik vrolijk want het is weekend en morgen gaat er geen wekker om half 7 af😁.


Het was deze week trouwens heerlijk weer en daarom kon ik naar kantoor mijn nieuwe sandalen aan. Ik vind ze zo leuk! Weer eens wat anders dan ik normaal draag en ik ben ook echt verbaasd over hoe lekker ze lopen. Een goeie koop dus die ik nog vaak zal dragen deze zomer.

Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen haha. Zojuist na werk hebben we lekker in de tuin in het zonnetje gegeten, nu ben ik aan het bloggen en hierna ga ik denk ik de laatste aflevering van seizoen 2 van Selling Sunset kijken. Echt weer zo'n heerlijke niet-nadenken serie met veel drama haha! Kennen jullie het? Fijne avond allemaal Xx
💖
 Shirt: Stradivarius
Rok: H&M (tweedehands) 
Tas: Longchamp
Schoenen: Van Haren
Zonnebril: Rayban 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!