Oops I did it again...

 Gisteren sprak ik met Charlotte af om samen te gaan brunchen en bij te kletsen. Om de horeca een beetje te steunen hadden we wat besteld bij Ted's Place. Deze lunchroom zit nog niet zo lang in Haarlem en ik kan me voorstellen dat ze het nu zwaar hebben omdat ze hier in de stad nog niet veel bekendheid hebben. We bestelde Eggs Bennedict en Eggs Norwegian en maakte zelf verse ju d'orange en latte macchiato erbij. Heerlijk!


Na de brunch besloten we even de stad in te gaan. Dit was mijn eerste keer weer in kledingwinkels sinds de uitbraak van het corona-virus halverwege maart. Het was druk in de stad wat me best wel verbaasde, voor de winkels moesten we in de rij staan. Omdat we daar beide niet heel veel zin in hadden besloten we 3 winkels te kiezen waar we graag naar binnen wilde: H&M, Van Haren en Dille&Kamille.

Bij de H&M was er uitverkoop. Ik had met mezelf de afspraak gemaakt om in de maand mei niks te kopen, maar zoals altijd wanneer ik afspraken maak met mezelf wordt het dan ineens heeellll verleidelijk om die te verbreken. Ik zag een aantal leuke zomerse kledingstukken hangen en besloot die wel even te passen. En jahoor, uiteindelijk stond ik toch weer bij de kassa wat af te rekenen. Toen was het hek van de dam haha!
 Outfit van gisteren met de basics van deze lente: trenchcoat, flared jeans en grove sneakers.  
 Ik paste in de H&M ook dit gestreepte shirt, maar heb hem uiteindelijk niet gekocht omdat de S te groot was en de XS weer te strak zat... maar ik vind hem wel erg leuk dus ga op zoek naar een soortgelijke van een ander merk.
 Bij de Van Haren hadden ze ook uitverkoop op een deel van de collectie. Daar zaten deze sandalen tussen. Niet echt geschikt voor werk maar hoe leuk zijn deze!! Ze geven me echt Sex and the City vibes <3
 En dan het soort schoenen waar ik voor naar de Van Haren was gekomen: neutrale sandalen met een lage hak waar ik de hele dag op kan werken. Heel blij dat ze deze op voorraad hadden!
 Bij de H&M kocht ik uiteindelijk alleen deze maxi-dress voor slechts 10 euro! Ik kon hem echt niet laten liggen haha. Als het straks weer zo'n hete zomer wordt is dit een heerlijke jurk om te dragen. Luchtig en toch ook chique genoeg voor werk.
Details šŸ’š

Zijn jullie alweer naar de winkels geweest?

2 opmerkingen

  1. Herkenbaar :) altijd als ik afspreek om niks te kopen, kom ik de leukste items tegen. Prachtige jurk heb je gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja typisch he! Gelukkig ben ik niet alleen daar in ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!