Favorieten anno nu

Het is alweer bijna 3 maanden geleden sinds ik voor het laatst mijn favorieten met jullie deelde. Tijd dus voor een update!

Boek
Ik ben nog steeds lekker aan het lezen en ben nu bezig met Crazy Rich Asians. Ik heb het geluk dat ik deze samen met 2 andere boeken had gehaald bij de bieb vlak voordat deze dicht ging. De andere twee boeken vielen helaas een beetje tegen, maar Crazy Rich Asians is top! Echt zo'n boek dat lekker weg leest en het verhaal is ook goed geschreven. In 2018 is het boek verfilmd dus die ga ik zeker kijken als het heb uitgelezen.


Film/docu/serie
Oke dit is een lastige omdat ik amper films heb gekeken de laatste tijd. Vrijdagavond hebben Maikel en ik wel Clueless gekeken, wat ik een heerlijke film vind. Kennen jullie nog meer leuke 90s films?Dan hoor ik het graag! 
Verder zijn we bijna klaar met alle 7 seizoenen van Gilmore Girls! Dat is toch ook wel één van mijn favoriete series. 
Geshopt
Soms kun je tweedehands echte pareltjes scoren. Deze keer kocht ik via Vinted een zwarte jurk voor slechts 6 euro. Het is altijd een gok of het goed past en of er geen beschadigingen in het kledingstuk zitten, maar voor zo'n spotprijsje wilde ik de gok wel nemen. Bovendien had ik een goed gevoel bij de verkoopster. Zij was ontzettend aardig en gaf geduldig antwoord op mijn vragen. Hierboven zien jullie een sneak peak van de jurk want ik ga er nog een aparte post over schrijven. Ik ben ontzettend blij met de aankoop. De jurk is in perfecte staat en hij zit heerlijk😁.

Dit maakt me blij
Dat we langzaam aan weer wat meer mogen. Ijsjes halen bij Garrone, langs mama en René voor Koningsdag, een vriendin opzoeken in Gouda en samen sushi eten en Friends kijken. Alles uiteraard op afstand en met voorzichtigheid, maar het is heel fijn om dat langzaam aan weer een beetje op te pakken. 
Verder wordt ik ook heel blij dat de prachtige bloemen die overal te zien zijn, de wandelingen die we door het stille Haarlem maken en dat we dan allemaal dingen zien die we voorheen niet zagen door de haast die we steeds hadden. 
En de tuin, die steeds wat verder af komt en nu echt vorm begint te krijgen. Zo'n zin om daar straks de hele zomer in te kunnen chillen!
Muziek
Een aantal nummers die nu bovenaan mijn Spotify staan: Roller Coaster - Danny Vera, Die Young - Sheppard, Walking on a dream - Empire of the Sun. Verder luister ik nu veel naar zero's muziek. Vooral oude nummers van Nelly Furtado, Rihanna en Timabland haha. Ten eerste omdat het goede herinneringen op roept en ten tweede omdat ik de vele depressieve en auto-tune muziek van tegenwoordig een beetje zat ben.

Guilty pleasure
Chateau Meiland!!!! Maikel en ik zijn daar twee weken geleden aan begonnen en we vinden het heerlijk. Inmiddels zijn we bijna bij. Ik ben sowieso al fan van programma's als 'Ik Vertrek' en dit is eigenlijk een verlengde versie ervan. De familie Meiland is ook gewoon zo komisch. Ze zeuren misschien wel veel maar ze werken ook keihard, dus daar heb ik zeker respect voor. 
Workout
Uhmm... hahaha. Sporten zonder sportschool vind ik toch lastiger dan ik had verwacht. Ik nam mezelf voor om thuis workouts te gaan doen maar dat heb ik vrijwel niet gedaan tot nu toe. Sowieso kan ik me er na werk niet toe zetten. Dan ben ik zo moe. Maar wat ik sinds vandaag ben gaan doen is een flinke wandeling maken en proberen 10.000 stappen te zetten. Vandaag heb ik (tot nu toe) 8474 stappen gezet dus dat gaat de goede kant op. Ik voel me nu na de wandeling ook zo fijn, heel relaxt en gelukkig. In ieder geval ga ik morgen en overmorgen (als ik nog vrij ben) ook proberen rond de 10.000 stappen te zetten en op werkdagen kijk ik nog even hoe ik me voel :)
Snack
Koffie en een croissant met chocoladepasta💖Wat een gouden combi is dat! Op werk nemen ze soms verse croissants van de bakker mee en ik ben op de één of andere manier de enige die dat eet. Wat overblijft neem ik mee naar huis of laat ik op kantoor liggen en daar eet ik dan nog een paar dagen van onder het genot van een cappuccino (dit is trouwens ook een reden om echt die wandelingen te gaan maken haha, anders kan ik straks dat nieuwe jurkje niet meer aan!).

Wat is een nummer van de Zero's dat jou is bijgebleven?

2 opmerkingen

  1. Mooie favorieten. Hier ook een chateau Meiland kijker :) ik geniet er altijd van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet dat Crazy Rich Asians een boek was, ik wilde de film al kijken. Misschien dat ik beter eerst het boek kan lezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!