26 graden!

 Op Hemelvaartsdag was het heerlijk weer en dus gingen Maikel en ik in de middag naar het huis van Koen en Charlot. Zij hebben namelijk een grote tuin MET zwembad. Het was echt een zomerse dag met maar liefst 26 graden! Ik vind het heerlijk om weer te kunnen rondlopen op slippers, dat geeft zo'n vrij gevoel.

 We hebben de hele middag lekker gekletst, gelezen en gebruind. 
Charlot had een lekkere fruitsalade gemaakt als snack. Hoe leuk zijn die bakjes! 
 In de namiddag gingen we over op Aperol Spritz en....
 ...borrelhapjes! 
 In de avond werd de BBQ aangestoken en hebben we nog heerlijk zitten eten. Ik vind zalm op de BBQ in een pakketje met sojasaus en lente-uitjes zo lekker! Als ik dat eet dan weet ik dat de zomer is begonnen šŸŒž
Cheers! Op nog veel meer van dit soort fijne zomerse dagen!

1 opmerking

  1. Een hele fijne middag heb je beleefd. Ik word ook zo blij van dit mooie weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!