Zomerse avonden

 Nog iets meer dan een week en dan is de langste dag van het jaar alweer aangebroken. Donderdag 21 juni komt om 05:15 de zon op en gaat hij om 22:05 onder. Die avond wil ik wat speciaals gaan doen om de langste dag te vieren. Hopelijk is het dan lekker weer en kunnen we in de avond naar het strand om de zonsondergang te bekijken. Dat lijkt me mooi.

Nu kan ik ook al ontzettend genieten van de zomerse dagen. Het is al een paar weken heerlijk weer, wat een geluk! Daardoor hebben we al vaak buiten gegeten en nog tot het schemer in de tuin kunnen lezen. Afgelopen weekend gingen we bij mama en Rene in de tuin eten. Het was een prachtige dag! We hebben genoten van de zon, geBBQt en bijgekletst :) Ook hebben we aardbeien geplukt want daar is het nu het seizoen voor. Zelf gekweekte aardbeien zijn altijd zo lekker! We hebben uiteindelijk nog best veel geplukt. 
 De winst van het aardbeien plukken en een frisse zomerse salade die mam had gemaakt. 
 Helemaal blij haha!
Mama had veganistisch ijs gekocht in de smaken aardbei en chocolade. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten maar het was erg lekker! Een beetje zoals Ben&Jerries. Echt een aanrader! Dit merk is volgens mij alleen de koop bij de Jumbo.

Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer? 

4 opmerkingen

 1. Heerlijk die zomeravonden! Ik geniet er ook volop van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, dat ijs. Met midzomer zelf doe ik eigenlijk vrij weinig. Maar de dag er na ben ik er ingeluisd om te gaan hardlopen. Gelukkig is het dan droog en lang licht. Dus ik kom wel met licht over de finish ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het was heerlijk! Een aanrader :) En haha goed geregeld! Hardlopen is inderdaad in de lente/zomer het prettigste. Dan kan je ook nog gemakkelijk na het werk gaan zonder dat je dan bang hoeft te zijn voor fietsers enzo die je niet zien.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!