OUTFIT | Polka Dot Badpak

Tot twee jaar geleden droeg vrijwel niemand nog een badpak, maar nu kunnen we er echt niet meer omheen. Het badpak is terug! Twee jaar geleden zag ik voor het eerst een trendy webshop weer een badpak promoten. Ze hadden één model in één design en je voelde dat het een test was. Ging dit aanslaan of niet?

Steeds meer bloggers en Instagrammers gingen badpakken dragen en dan weet je het; een nieuwe trend is geboren. Dit jaar staat het internet er bol van en in vrijwel iedere winkel kun je nu badpakken kopen in alle soorten en maten. Ontzettend leuk want geef toe, tijdens een strandvakantie is het ook wel eens lekker om wat anders te dragen dan een bikini.
Daarnaast kun je een badpak ook prima dragen wanneer je niet op het strand bent. Met een korte broek erover bijvoorbeeld, zoals op de foto's, of met een lange wijde broek. Draag er een (oversized) spijkerjack bij en je bent klaar voor een festivaldag!
Ik ben ontzettend blij met dit badpak! De stof is fijn en snijdt niet in je lichaam en ik ben echt verliefd op het design. De stippen geven het een retro vibe en dat is precies wat ik in een badpak zocht 💙.

Wat vinden jullie van dit badpak en hoe zouden jullie het combineren? 

Badpak: Lascana
Korte broek: Zara
Sneakers: K-Swiss
Zonnebril: Olivia&Kate

13 opmerkingen

 1. Een heel leuk badpak! Ik wil ook een badpak gaan kopen voor dit zomerseizoen. Zit toch prettiger dan een bikini :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En leukk! Ik zou zeker even bij Lascana kijken, daar hebben ze veel mooie badpakken van goede merken.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk en super vrolijk badpak. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk badpak! Ik hou hier echt van! Echt een badpak waar je vrolijk van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he :D Het viel mij ook direct op toen ik door de webshop scrolde

   Verwijderen
 4. Oej die is helemaal te leuk! Hi staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een super leuk badpak die je ook gewoon zo aan kan doen als topje! Ik zou het combineren met slippers en een lange rok!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk badpak. leuk om het ook zo te combineren. heb ik eigenlijk nooit bij nagedacht om een badpak zo te dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er tof uit! Ik ben op het moment ook iets meer van de badpakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was mij ook opgevallen dat steeds meer dames voor een badpak kiezen. Vind het zelf ook heel leuk, maar heb er 'nog' geen. Daar moet ik maar eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het staat jou echt geweldig. Ik zou het ook wel willen maar boven een bepaalde cupmaat gaat dat niet lukken ......:)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!