Vaderdag in het Zuiden

Afgelopen zondag reisden mijn broertje en ik naar Brabant om Vaderdag te vieren. De treinreis vanuit Haarlem is ruim 1,5 uur heen en nog eens 1,5 uur terug. Daar zagen we allebei in eerste instantie tegenop, maar het viel ontzettend mee. Joost had zijn laptop meegenomen en ik een boek en daardoor ging de tijd best snel.

Eenmaal bij pap thuis hebben we gezellig gekletst en gegeten. Er waren lekkere hapjes bij de borrel en risotto met als diner. Het toetje bestond uit zelfgemaakt koffie-ijs, gember-ijs en meringues. Echt super lekker!

Ik vind dat er altijd zo'n leuke sfeer hangt bij hun thuis! Overal staan kastjes met kleine verzamelingen, potten met planten en er hangen kunstwerken aan de muur. Een beetje chaotisch misschien, maar dan op een goede manier. Daar houd ik wel van šŸ˜ Hebben jullie nog wat leuks gedaan met Vaderdag?

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!