Mijn Etsy webshop is live!

Het is inmiddels al bijna drie weken geleden dat ik mijn Etsy webshop heb aangemaakt, maar dat mag de pret niet drukken! Ik ben zo blij en trots dat ik deze stap heb gemaakt! 😃 Ik weet niet wat precies de doorslag gaf, maar opeens voelde ik dat het tijd was om mijn illustratiehobby naar een nieuw niveau te brengen. De onzekerheid was ineens verdwenen, hoe fijn!
De eerstvolgende vrije dag zette ik mijn Instagram om naar een businessprofiel, veranderde mijn profielnaam, maakte een nieuw mailadres aan en opende mijn Etsy webshop. De nieuwe naam voor mijn bedrijf is: EEV illustrations.
Die avond kon ik amper slapen van enthousiasme. Een nieuw hoofdstuk is aangebroken! Wat spannend~!

Een webshop aanmaken op Etsy was zo makkelijk! Ik had al gehoord dat het een fijn platform is maar ik had niet gedacht dat het zo gemakkelijk zou zijn. Het is een fijne manier om in de wereld van de webshops een start te maken en te leren hoe het allemaal werkt met voorwaarden en verkopen. Etsy heeft namelijk alles qua (algemene) voorwaarden al klaarstaan en deze kan je helemaal naar jou zin aanpassen. Erg handig!
Op dit moment staan er 3 soorten kaarten in mijn webshop, allemaal met het thema afstuderen, maar ik ben druk bezig met nieuwe ontwerpen te maken (deze komen dit weekend online!). Naast kaarten wil ik ook posters, telefoonhoesjes, mokken en stickers gaan aanbieden. Ook kunnen mensen illustraties op maat aanvragen.

Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen en wat voor leuke opdrachten dit gaat brengen! 😁

Wat vinden jullie van de uitstraling van mijn webshop
Hebben jullie zelf ook een Etsy webshop? 
Zo ja, laat even een link achter! Dan neem ik een kijkje. Xx

3 opmerkingen

 1. Wat gaaf!!! Dit is ook een droom van mij en dit inspireert mij zo, dank je wel daarvoor <3 Heel veel succes met je shop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk!! Dankje voor je lieve woorden ^^ Ik hoop dat je binnenkort je droom kunt waarmaken!

   Verwijderen
 2. Aah zo gaaf! Ziet er super mooi en professioneel uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!