OUTFIT | Tommy Jeans

 Voor Instagram maak ik nog regelmatig outfit foto's alleen vergeet ik deze dan ook op mijn blog te zetten... Dat wil ik weer gaan oppakken (zoals ik al honderd keer heb gezegd, maar nu gaat het hopelijk lukken). Deze outfit foto's maakte ik begin mei. Dat waren de eerste zomerse dagen en omdat ik het nog niet helemaal vertrouwde besloot ik een vest aan te trekken haha. Wat een verschil met nu!

Het Tommy Jeans shirt kocht ik tweedehands van de website United Wardrobe. Daar kun je je eigen kleding en accessoires aanbieden en doorverkopen voor een klein prijsje. Een aanrader voor als je je kledingkast weer eens aan het uitzoeken bent, een eigen account aanmaken is zo gebeurd en je kunt direct je kleding aanbieden. Wel moet je geduld hebben, want veel kleding staat er wel een tijdje op voordat het verkocht wordt. Trendy kleding daarentegen verkoopt wel weer snel. Dus mocht je een kledingstuk gekocht hebben dat net niet past, maar de retoursdatum is verlopen dan is United Wardrobe ook een oplossing.

Ik zie nu dat het al kwart voor drie is en ik over een uur al naar de bus moet om bij mijn moeder te BBQ'en. Tijd om af te sluiten! Ik spreek jullie snel weer en dan met een beter verhaal. Xx 

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!