Ik dacht laat ik weer eens een outfit online zetten

Blouse: Stradivarius
Broek: H&M
Tasje: van de Ijhallen 
Schoenen: Dune London

Ik heb even terug gescrold door mijn blogposts en kwam tot de conclusie dat de laatste keer dat er een outfit online kwam, op 15 maart was geweest. Dat was gisteren precies 4 maanden geleden, haha! Dat ik geen outfit foto's maakte had verschillende redenen. Tijdens mijn stage liep ik vooral rond in (steeds dezelfde) comfortabele truien, als ik thuis kwam was ik vaak te moe om nog foto's te maken, en het duurde ook behoorlijk lang voordat het eindelijk een beetje lekker weer werd. 
Maar vorige week had ik ineens weer zin om foto's te maken en zodoende schrijf ik nu dit artikel ;)

De blouse vind ik zo leuk! Ik hou van streepjes <3

Op dit moment ben ik in Zeeland, lekker aan het genieten van de vakantie. Komende dagen wordt het heerlijk weer dus daar hebben we echt geluk mee. Een bezoekje aan het strand staat zeker op het programma, en! Ik ga mijn blog bijwerken want er staan op dit moment vijf posts in de wachtrij om te worden uitgewerkt. 

Fijne avond allemaal! 

6 opmerkingen

 1. Wow, 4 maanden is erg lang haha. Leuk dat er weer een outfit online staat op je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Haha ik schrok er zelf ook een beetje van :P Maar nu heb ik alweer 4 outfits op de planning staan :)

   Verwijderen
 2. Die schoenen zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!