Bijna Jarig Wishlist

Birthday Wishlist

Het maakt niet uit hoe oud ik wordt, ieder jaar vind ik het weer leuk om een verlanglijstje te maken. Ik heb op de één of andere manier gewoon ook altijd wel wat te vragen haha. Daarnaast is het fijn om alles bij elkaar te hebben en zo'n collage maken is natuurlijk ook geen straf ;)

Dit jaar staat het volgende op mijn lijstje:
 • VOGUE Accessory magazine. Dit is een Italiaanse versie van Vogue maar er staan echt prachtige dingen in, en omdat het volstaat met accessoires / schoenen / tassen, is het perfect om inspiratie uit te halen voor mijn tekeningen. 
 • Victoria's Secret paspoort hoesje. Nu dat er een Victoria's Secret in Amsterdam Centraal zit, ga ik daar wel eens heen om te kwijlen over de mooie toilettassen, paspoorthoesjes en lekker ruikende body lotions. Ik heb al een tijdje mijn oog op een gebloemd paspoort hoesje, deze in de collage lijkt er een beetje op (ik kon diegene die ik in de winkel zag niet online vinden). 
 • Victoria's Secret bodylotion. In november toen de Victoria's Secret winkel open ging in Amsterdam heb ik een body lotion gekocht en die is nu bijna op. Ik gebruik hem elke keer na het douchen en ben echt verrast over hoe lang die meegaat :) 
 • Michael Kors tas. Haha! Ja dit is een droomcadeautje want Michael Kors tassen zijn natuurlijk hartstikke duur en dat zou ik nooit aan iemand durven vragen ;) Maar omdat ik toch ooit nog eens eentje wil aanschaffen staat hij op mijn lijstje. 
 • Chanel Le Vernis. Om de zoveel tijd kijk ik weer op de Chanel website of de nagellak collectie weer is aangevuld. Op dit moment heb ik twee favorieten: nr. 641 Tenderly, en nr. 645 Paradisio. Allebei prachtige zachte kleuren <3
 • BOEKEN. Mij maak je altijd blij met een mooi boek over mode en style. Op dit moment staan boven aan mijn lijstje: Style van Lauren Conrad, Parisian Chic en Paris Street Style (die staat niet op de collage). Daarnaast wil ik ook graag het 5-or-less kookboek van Chickslovefood, daar staan recepten van vijf ingrediënten of minder. Heel geschikt voor als je lekker wilt koken, maar geen zin hebt in lastige ingrediënten die toch niemand in huis heeft ;) 
 • Bodyhoop. En last but not least, velen van jullie weten dat ik graag hoelahoep in de sportschool. Elke woensdag ga ik trouw naar de les :) Helaas is er nu een zomerstop t/m eind Augustus :( Om toch in conditie te blijven zou ik graag zelf een hoepel hebben om thuis ook te kunnen oefenen. Gewoon tijdens het kijken van een serie ofzo haha!

Vrijdag ben ik jarig en dat vier ik overdag met taart (zelfgemaakt, dat wordt nog wat) en koffie, en in de avond ga ik met vrienden en vriendinnen gezellig uit eten bij La Cubanita. Ik wordt op de één of andere manier altijd een beetje zenuwachtig als ik mijn verjaardag plan. Ik heb er zelfs over gedacht om het helemaal niet te vieren, want stel dat mensen het niet naar hun zin hebben.... dat is in mijn ogen verschrikkelijk. Ook nu hoop ik maar dat de taart lukt en het eten in de avond goed verloopt. Maar laten we daar maar van uit gaan :)

Hoe vieren jullie graag je verjaardag?

7 opmerkingen

 1. Wat een leuke wishlist! Ik heb nog niks van Victoria's Secret maar wil ook dolgraag een bodylotion. Mensen vinden mijn verlanglijstjes altijd lastig maar ik vind het toch leuk om ze te maken voor mijn verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) De beauty producten van VS kan ik echt aanraden. Ook de bodymist is heel fijn. Hoe kunnen mensen het nou lastig vinden haha! Het is toch juist handig als je niet meer hoeft na te denken over een cadeau ;)

   Verwijderen
 2. Chicks love food heb ik allebei de boeken van. Aanraders! Mooie lijst heb je, ik hou van lijstjes maken. ( en uiteraard hopen dat je het dan krijgt...haha )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ben ook echt fan van lijstjes. Elke dag maak ik er wel eentje haha.

   Verwijderen
 3. Die Micheal Kors tassen zijn altijd prachtig! Maar inderdaad belachelijk duur :(
  Ik ben heel benieuwd wat jij van jouw lijstje gaat krijgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jammer is dat he. Maja anders had iedereen wel zo'n tas ;) Ik ben ook benieuwd en ik zal er vast over gaan bloggen hihi

   Verwijderen
 4. Wat een mooie wishlist en alvast gefeliciteerd :).
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!