Drie Recente Tekeningen

 Ik kan me herinneren dat ik een tijdje geleden heb gezegd dat ik elke week een overzicht van mijn meest recente tekeningen online wilde gaan zetten :P Maar zoals met veel van mijn goede voornemens, liep ook dit een beetje in de soep. Laten we zeggen dat ik met ALLES bezig was, behalve met tekenen, oeps haha! Toch denk ik dat dit soort pauzes goed zijn van tijd tot tijd. De dingen die ik echt leuk vind om te doen, beginnen na een tijdje toch wel weer te kriebelen. Kijk maar naar het bloggen ;) 

Het tekenen begon in Zeeland al weer langzaam aan op gang te komen, en nu voel ik dat ik er weer klaar voor ben om er veel mee bezig te zijn :D Alleen ga ik jullie nu niet weer beloven dat er elke week een overzicht online komt haha, voor hetzelfde geld ben ik morgen weer met totaal andere dingen bezig ;) 

Voor nu wil ik jullie twee tekeningen uit Zeeland laten zien en een tekening die ik vandaag maakte met nieuw tekenmateriaal dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen~

Als jullie op de hoogte willen blijven van mijn tekeningen, dan kan ik aanraden om mijn teken-Instagram te gaan volgen :) Daar staat meer informatie over de achtergrond van mijn tekeningen vermeld.


1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!