Current Summer Wishlist

Summer wishlist
Voordat ik naar de trein ga wilde ik nog even mijn wishlist van dit moment met jullie delen.

Shoenen
  Ik heb de laatste tijd zoveel zin om nieuwe schoenen te kopen, alleen het is lastig kiezen. De Adidas Stan Smith sneakers staan al bijna een jaar op mijn wishlist, maar ze zijn nog steeds niet in prijs verlaagd. Daar had ik wel op gehoopt, want eigenlijk heb ik geen nieuwe sneakers nodig. Maar ze zijn zooo leukkk! haha!
Daarnaast zag ik bij de Van Haren deze grijze Nikes voor maar 50 euro. Dit soort schoenen zijn perfect voor mijn reis naar Japan (De Adidas eigenlijk ook nu ik er over nadenk). Ik heb al een paar Nikes dat sowieso mee gaat op reis, maar om nou voor twee weken elke dag dezelfde schoenen aan te doen... Ik weet niet of ik dat zie zitten haha. 
En hoe leuk zijn de zwarte sandaaltjes <3 Ik heb op dit moment 1 paar sandalen en die vallen bijna uit elkaar. Nu kosten deze sandalen 50 euro, dat vind ik nog net te duur dus ik hoop dat ze nog wat verder worden afgeprijsd :)

Tijdschrift
Vogue Accessory staat op dit moment bovenaan de lijst van gewenste tijdschriften. Het is een perfect blad om uit te tekenen omdat het vol staat met mooie schoenen, tassen en sieraden. Twee vliegen in één klap dus. 

Nagellak
Zodra ik weer wat meer verdien, trakteer ik mezelf op een mooie nieuwe Chanel nagellak. Ik draag nu vrijwel alleen nog maar de nagellak van Chanel omdat het bijna twee weken blijft zitten en de kleuren ook gewoon mooi blijven :) 

Blote schouders
Het duurde even voordat deze trend mijn interesse bereikte, maar nu ben ik helemaal om. Ik heb één shirtje bij de Zara besteld met stippen en blote schouders, maar het liefste heb ik er ook nog eentje met streepjes of een mooie helder blauwe kleur :)

Wat staat er op dit moment op jou wishlist? 

P.s. morgen heb ik in Maastricht mijn eindgesprek en dan hoor ik of ik geslaagd ben. Zo Spannnenddd! 

4 opmerkingen

 1. jaaa ik heb ook een blote schouders topje, haha! ik vind ze zo cute. EN SUCCES MORGENNN <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Die vogue lijkt me gaaf om door te bladeren, ik ben wel benieuwd wat je er uit zou gaan tekenen ^^
  Succes morgen! (wel delen hè, als je het weet xD)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staan zoveel mooie dingen in die Vogue. Ik kan niet wachten om er uit te tekenen hihi. En dankje! ^^

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!