High Tea Bij De Yogurth Barn

 Tijd voor wat lekkers! Op 11 juli sprak ik met mijn nichtje Lisa voor een high tea bij de Yoghurt Barn. De Yoghurt Barn zit in de Kruistraat in Haarlem en je kan er heerlijk ontbijten en lunchen. Het concept van de Yoghurt Barn bestaat uit het zelf samenstellen van je yoghurt, maar je kunt ook kiezen uit een aantal vaste combinaties. Je kunt echt van alles door je yoghurt laten mixen, van fruit tot chocolade en noten. Ik ben zelf fan van de boeren yoghurt met kokos vlokken, chocolade stukjes, walnoten en honing <3
 Met de high tea had ik nog geen ervaring en ik was blij verrast toen het blad op tafel werd gezet. Er stond echt van alles op! Verschillende soorten cakejes, broodjes, beleg voor de broodjes en natuurlijk yoghurt ;) 

Bij een high tea hoort natuurlijk ook thee. Ik vond de verschillende soorten smaken heel lekker en origineel. Er was bijvoorbeeld een champagne thee, en eentje die de Notendroom heet. De Notendroom was trouwens mijn favoriete thee, het deed me denken aan kerstmis. Rond die tijd ga ik hem denk ik inkopen voor eigen gebruik. 
Het was gezellig om bij te kletsen en het eten was heeerlijkk! 

Ik kan de Yoghurt Barn echt aanraden, voor zowel ontbijt, lunch en de high tea. 

High tea bij de Yoghurt Barn kost 19,95 euro.

6 opmerkingen

 1. Wat ziet het er gezellig en lekker uit! Ideaal om bij zoiets bij te kletsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he :D En ook leuk voor een als je je verjaardag wilt vieren bijvoorbeeld

   Verwijderen
 2. Oewh het ziet er lekker uit (HONGERRR!!!).
  Voor dat geld krijg je ook wel echt een rijke en originele High Tea, leuk :D !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is een beetje prijzig maar dan heb je ook zeker wat. En alles dat je overhoudt mag je mee naar huis nemen in een doggybag :)

   Verwijderen
 3. Wat ziet dat er heerlijk uit. Is de prijs per persoon? Of voor twee personen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook echt heerlijk! En dat is inderdaad de prijs per persoon. Het is dus wel redelijk prijzig maar ik vond het het zeker waard :) En als student kan je 10% korting krijgen ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!