Ik ben Geslaaggdd!!

 Het is Officieel! Ik ben geslaagd voor de Bachelor OriĆ«ntaalse Talen en Communicatie! :D
Ik ben zooooo blij!!

Donderdag 7 juli vonden in Maastricht de eindgesprekken plaats. De dag daarvoor was ik al naar Roermond gereisd om bij Rachelle te logeren. We brachten onze middag relaxt door en in de avond gingen we samen met Sophie naar 'Finding Dory'. Echt zo'n leuke film~

De volgende ochtend was het zo ver. Om 10 uur had ik mijn eindgesprek en ik was super zenuwachtig. Dit laatste bleek echt totaal niet nodig te zijn, want het gesprek was heel informeel en het enige wat de docenten eigenlijk nog wilden weten, was of ik nog tips had voor de opleiding. Daarna moest ik een minuutje op de gang wachten en al snel kwamen de docenten mij alweer halen voor het eindoordeel: 'gefeliciteerd, je bent geslaagd!' 

 Iedereen die die dag zijn eindgesprek had, is geslaagd en dat maakte het allemaal extra leuk. Met een groepje zijn we na de gesprekken de stad in gegaan. We sloten de dag af met een diner bij Sashimi, en Sophie's ouders trakteerde op prosecco. Echt leuk!  
Mijn tijd op Zuyd zit er bijna op, alleen komende donderdag vind er nog de diploma-uitreiking plaats. Daar zal ik vast ook nog wel over bloggen ;) Ik ben erg benieuwd want het schijnt bij een kasteeltje te zijn met mooie tuin.
Duimen voor mooi weer dus~

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!