The Dress That I Could Only Wear Once

 NL: Één van de items op mijn herfst wishlist is een leuk jurkje dat goed te combineren is met een vest en een panty. Ik had lang rondgekeken op verschillende webshops toen ik dit jurkje van H&M zag. Ik was meteen verkocht en zag dat ik niet de enige was, veel maten waren al uitverkocht. Snel bestelde ik hem in mijn maat en een paar dagen later lag het pakketje op de mat. De jurk zat perfect en ik droeg hem meteen de volgende dag naar school. Na school maakte ik deze foto's en helemaal tevreden reed ik naar huis om het bedrag van het jurkje over te maken. Echter, toen ik thuis kwam zag ik ineens in de mouw een gaatje. Een gaatje dat ik zelf niet had kunnen veroorzaken doordat er een naatje los zat, nee het was een gaatje zoals motten die maken in je kleding. Ik schrok en keek meteen op de webshop of ik hem nog kon ruilen. Maar helaas, het jurkje was tegen die tijd al uitverkocht... Ik twijfelde: zou iemand het opvallen dat er een gaatje in de mouw zit? Misschien kan ik het zelf naaien. Ik liet het jurkje 2 dagen in mijn rek hangen maar het bleef knagen. Wilde ik wel betalen voor een jurkje waar een gat in zat? Het antwoord was; nee. Ondanks dat het gat niet opviel zou ik er toch steeds aan blijven denken als ik het jurkje aanhad en daar sta ik niet op te wachten. Ik besloot het terug te sturen en mijn zoektocht naar het perfecte herfst jurkje voort te zetten. Toch wilde ik nog even deze foto's en het verhaal met jullie delen. Wat zouden jullie hebben gedaan in deze situatie? Het jurkje houden of terug sturen? :) 

ENG: I was so happy when I saw this cute dress in the webshop of H&M. One of the things on my wishlist was a dress for fall and this one was perfect. At least, so I thought... At first I didn't notice anthing and was thrilled when the dress fitted and even looked good on me. I wore it to school the next day and after school I made these photo's. But, when I came home I noticed a small hole in the sleeve of the dress. It was not the kind of hole that I could have made myself, it was a production mistake... Immediately I looked on the webshop, see if I could order it again and return this one. But unfortunately by that time the dress was already sold out. I was in doubt: would I keep the dress and hope that nobody would notice the hole? Or would I return it and continue my search for the perfect dress? I chose the last option. I want a piece of clothing that I invest in to be perfect and not damaged from the start. So my search for the prefect fall dress continues. Still, I wanted to share these photo's and this story with you. What would you have done in this situation? Keep the dress or return it? :)
Dress: H&M
Stockings: H&M
Boots: Mysty Women

Follow

15 opmerkingen

 1. Ik had hem teruggestuurd. Ik ben wel een etter wat dat betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hem teruggestuurd. Ik ben wel een etter wat dat betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor dan ben je helemaal geen etter :) Als een product niet wordt geleverd zoals beschreven dan heb je alle recht om het gewoon terug te sturen. Ik heb het jurkje zelf ook terug gestuurd uiteindelijk :)

   Verwijderen
 3. Wat jammer, want het is echt een leuk jurkje! Ik weet niet of ik hem terug zou sturen. Hangt er een beetje vanaf hoe groot het gaatje is, waar die zit en of het opvalt en hoe duur de jurk was. Maar het hoort natuurlijk niet en aangezien het niet in de naad zit kan het ook niet (makkelijk) gemaakt worden, dus gewoon lekker terugsturen als je ermee zit. Een perfect herfstjurkje vind je vast nog wel!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Preciess :) Daarom twijfelde ik in het begin ook. Maar het is ook wel weer leuk om nog verder te zoeken achteraf haha! De herfst is nog jong ;)

   Verwijderen
 4. Oh wat jammer! :( Misschien kan je er wel een jasje overheen aan doen, dan zie je het niet ;) Een zwarte blazer kan leuk zijn! Maar goed, daar heb je de jurk natuurlijk niet voor gekocht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zat daar inderdaad ook aan te denken maar het is ook het gevoel dat je iets draagt waar een gat in zit wat me tegen hield :)

   Verwijderen
 5. Ahh wat jammer, het staat je inderdaad heel mooi. Met een zwarte hoed was ook leuk geweest. Je had altijd nog aan Maikel's oma kunnen vragen zaterdag :) Maar ik snap wel wat je bedoeld, het moet wel goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Jaa dat had inderdaad gekund nu ik erover na denk. Maar het gevoel dat je dan betaald voor iets wat van te voren al stuk is, dat voelt niet goed :)

   Verwijderen
 6. Jammer zeg, want het jurkje is echt gaaf!
  Ik had hem ook terug gestuurd hoor, je betaald tenslotte niet voor kapotte dingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik baal ook echt want ik vond hem oprecht leuk :') Maja idd betalen voor iets dat kapot is is zonde.

   Verwijderen
 7. Leuk jurkje echt jammer van het gat. Als ik hem echt super zou vinden zou ik het gat dicht hebben genaaid maar dat ligt er ook aan of het aan de buitenkant van de mouw zit of tegen je lichaam zeg maar en hoe groot het is.

  ❤ Sann | www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wat balen zeg! Ik zou daar ook heel erg over twijfelen. Maar je kunt het inderdaad beter opsturen en verder op zoek gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Balen Eva! Het is wel echt een super leuk jurkje en hij staat je ook echt goed, dus ik weet niet zeker wat ik had gedaan als ik jou was... hangt ook beetje van de prijs af eigenlijk, je gaat niet veel geld neerleggen bij een jurkje met een gat. Misschien had ik t gat dichtgenaaid x) Maar als je zo'n knagend gevoel hebt is het al niet goedd. Uiteindelijk gewoon doen waar je je het fijnst bij voelt !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi, I suppose in your situation I was made the same that you did, return the dress. Because each time that I was wearing the dress I'll felt unconfortable thinking about the hole...

  Bye!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!