Outfit | Last Warm Autumn Days

 NL: Deze foto's heb ik vorige week vrijdag (2 oktober) gemaakt, wat een heerlijk weer was het toen. Op dat moment kon ik me echt niet voorstellen dat het een week later al zoveel kouder zou zijn. In het zonnetje is het nog steeds lekker maar de wind was vandaag zo fris. Brrr, tijd voor een dikkere jas en een warme sjaal. Het is even wennen, maar al die warme kleding vind ik ook wel weer heel fijn. Ook het feit dat het ineens zoveel vroeger donker wordt is even wennen, maar ook dat heeft zo zijn charmes :)

En dan nu even iets heel anders, in februari 2016 moet ik voor 18 weken stage lopen bij een bedrijf en afgelopen vrijdag had ik ineens een sollicitatie bij een reisbureau!  Ik had sollicitatie brieven gestuurd naar meerdere bedrijven zonder enig resultaat. Maar het bedrijf Flexbase Japan, een reisbureau in Amsterdam, wilde mij graag ontmoeten en zodoende was ik vrijdag op sollicitatie gesprek. Het gesprek verliep goed met het resultaat dat ik in februari 2016 daar mag gaan stage lopen! Zo spannend! Ik had niet verwacht dat ik zo snel een stage zou vinden en ik ben echt blij. Ik kan het eigenlijk nog niet echt geloven dat het gelukt is haha. Nu moet er natuurlijk nog wel het één en ander geregeld worden, maar de mondelinge overeenkomst is er in ieder geval dus dat is al heel wat. 
Verder heb ik dit weekend nog de verjaardag van mijn schoonmoeder Ineke gevierd, wat weer gezellig was, en heb ik vooral huiswerk gemaakt. Komende week is de laatste week voor de examens dus dat betekend veel deadlines en veel studeren. Maar ik ga natuurlijk wel proberen om te blijven bloggen ;) Hoe was jullie weekend? 


ENG: These photos were taken one week ago on Friday, what a lovely weather it was that day. At that moment I really couldn't imagine that one week later it would be so cold. I mean, in the sun it's still nice but the wind has become so cold. Brrr, it's time to get the warm coats and scarfs out. I have to get used to wearing warm clothes again. Also the fact that it gets dark earlier every day is something that I have to get used to. But everyting has it's charmes and so these colder Autumn days as well :)

Now something totaly different, in Febraury 2016 I have to do an internship for 18 weeks at a company and last Friday I had a sollicitation at a travel agency in Amsterdam! I had already e-mailed so many companies but hadn't really received any positive response when suddenly this travel agency invited me for a sollicitation. I was so nervous and excited. The sollicitation went really well with the result that I got the internship!! I almost can't believe that it happend so fast haha! I still need to get most paperwork done but the vocal deal is there and that is defenitely something. 
I also went to my mother-in-law's birthday this Saturday and studied for exams. Ohhh those stupid exams :/ Upcoming week will be filled with deadlines and studying blehh. But of course I will try to update my blog as well~ ;) How was your weekend? 
Blouse: Forever21
Highwaist jeans: H&M
Espadrilles: Loavies
Sunglasses: Primark
Earrings: Loavies

Follow

5 opmerkingen

 1. Ik vind die blouse erg mooi :D Die oorbellen zijn ook suuuuper mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je een stage hebt gevonden! Scheelt weer een hoop zorgen. En je blouse is erg leuk. Wit vind ik altijd chic en fris ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ben ook echt blij :D en jaa die blouse is echt perfect voor dagelijks gebruik maar ook voor een presentatie ~

   Verwijderen
 3. Super leuke outfit :D Vind dat bloesje echt heel leuk er bij staan, maakt het net even wat netter ^^

  ❤ Sann | www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!