NEW IN: French Wardrobe Fall Gets

NL: Ik kom om in het huiswerk en heb eigenlijk helemaal geen tijd om te bloggen, maar ik wilde jullie graag mijn aanwinsten van de Glamour Shopping Day laten zien. Helaas kon ik bijna alles van mijn verlanglijstje, dat ik de dag van te voren had samengesteld, niet vinden of het stond niet leuk. Hebben jullie dat ook wel eens? Ik baalde echt. Gelukkig slaagde ik bij de Only en de Vero Moda uiteindelijk wel. 
De twee truien voelde zo heerlijk aan dat ik ze niet eens hoefde te passen haha, ze gingen zo mee naar huis. De zwart/witte trui ga ik tellen als een basic en de lichtblauwe trui tel ik als het eerste item van de vijf die ik dit seizoen mag aanschaffen (voor degene die het nog niet wisten, ik volg het French Wardrobe Systeem. Alles daarover kun je lezen in dit artikel). Daarnaast vond ik in de Vero Moda deze schattige blouse. Hij stond super leuk en ik had al direct allemaal ideeën in mijn hoofd om de blouse mee te combineren. Item nummer twee van de vijf is dus ook binnen. Ik heb zelfs het derde item ook al aangeschaft maar daar blog ik later over. Opeens gaat het hard met kopen haha! Straks mag ik niks meer aanschaffen in november en dat wil ik voorkomen, dus ga ik weer even pauze houden met shoppen :) Hebben jullie nog wat leuks gekocht tijden de Glamour day? En wat vinden jullie van mijn aankopen? 

ENG: I actualy don't have time at all to write this because there is a shitload of homework waiting for me. But I desperately wanted to show you my new gets from the Glamour Shopping Day. First I could not find anything nice, and all the things that I had looked up the day before were sold out or not my style after all. I was really sad. But luckily I did shop some nice things in the end at Only and Vero Moda. 
The two sweaters felt so soft that I didn't even take the time to try them on. I just bought them right away haha. The black sweater will be counted as a basic and the light blue one will be counted as one of the five items that I'm allowed to buy this season. (if you have no idea what I'm talking about then read this article). I also found this cute blouse at Vero Moda. I immediately imagined several looks with it and so I knew that I had to take it home as well. So that is number two of five and I even already bought number three! But I will blog about that one later. Suddenly the shopping goes too fast haha! If I go on like this I will not have any options left in November, that is why I will take a small break from shopping now ;) What do you think of my purchases? Have you bought anything nice yourself lately? 

Follow

4 opmerkingen

 1. De truien zien er heerlijk comfy uit. Verder heb ik geen idee wat het French Wardrobe Systeem inhoudt, maar ben er wel benieuwd naar dus ik ga nu even je artikel daarover lezen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn ook zo heerlijk zacht <3 Ik ben benieuwd wat je van het FWS vind, ik volg het zelf vanaf september en vind het heel fijn~

   Verwijderen
 2. Die truien lijken me heerlijk zitten!
  Wel stom dat de meeste dingen van je verlanglijstje tegenvielen... maar gelukkig heb je deze mooie aanwinsten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa Het zijn direct zijn nieuwe lievelingstruien geworden haha!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!